Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MALE TAJNE PROLJETNOG ČIŠĆENJA: Lako do blistavog doma uz Samsung Bespoke Jet usisavač

Autor promo

Proljeće je doba godine kada s prvim zrakama sunca želimo širom otvoriti prozore i uživati u svom čistom i mirisnom domu.

 Samsung.jpg Izvor: promo

Osim što nam nerijetko za to nedostaje vremena, često su u igri i razni nezgrapni uređaji. Na sreću, kućanski aparati budućnosti su nikad bliže, a jedan od takvih definitivno je Samsung Bespoke Jet usisavač za koji smo se uvjerili da je dao odgovor na pitanje kako u ova užurbana vremena na brz i efikasan način obaviti proljetno čišćenje. Multifunkcionalna postaja za čišćenje, sustav višeslojne filtracije, posebno snažan usis i naprednija učinkovitost čišćenja oduševili su nas kod ovog laganog i kompaktnog bežičnog usisavača koji spojem funkcionalnog dizajna i pametnih značajki odaje dojam kućnog pomoćnika.

Usisavanje na još neviđenoj razini

Moramo priznati da nismo još čuli da netko izrazito uživa u usisavanju što potvrđuju i razne inovacije proteklih godina koje nam žele olakšati tu nemilu obavezu. Sve češće se kreiraju mali i suptilni usisavači koje je jednostavnije pomicati i sakriti kad završimo ili produžiti duljinu kabela kako ga ne bismo morali u svakoj prostoriji iznova prikopčati u utičnicu. Tako Samsung Bespoke Jet, sa svim tim karakteristikama, zaista mijenja percepciju usisavanja pretvarajući ideju napornog uređaja uzbudljivu zanimaciju.

Bespoke Jet Samsung usisavač dolazi uz All-in-One Clean Station postaju s novitetom održavanja čistog prostora za vrijeme čišćenja te se uz pomoć Air Pulse tehnologije sitne čestice neće se vratiti u prostor za vrijeme pražnjenja spremnika, što nam se često znalo dešavati s prijašnjim usisavačima.

 12_Jet_Pet_Lifestyle_Image.jpg Izvor: promo

Usisavač ima i višeslojni sustav 99.999% filtracije koji osigurava ispuštanje samo čistog zraka u prostor što se može vidjeti čim krenete usisavati. Tehnologija je jednostavna, radi na principu da odvaja velike čestice prašine, a potom ih sakuplja u metalni mrežasti filtar. Ima čak dva dodatna filtra koja hvataju i najsitnije čestice prašine i osiguravaju da se fina prašina zadrži unutar spremnika, a poslije sve dijelove možete oprati zaista jednostavno.

Spomenuli smo već neke karakteristike All-in-One Clean Station postaje, čiji je dodatni plus da će automatski početi puniti usisavač čim se priključi i tako donijeti dobre odluke umjesto vas. Na taj način baterija bude uvijek puna i spremna za korištenje, što dosta doprinosi uštedi vremena. Kad potpuno napunite bateriju, omogućena vam je autonomija čišćenja od sat vremena, a po potrebi se može zamijeniti drugom baterijom. Na taj se način dodatno produljuje vrijeme rada na više od dva sata, čime bezbrižno možete čistiti veće prostore koji iziskuju više posvećenog vremena.

Obilje mogućnosti za savršenu čistoću

Gotovo svi imamo mnoštvo obaveza koje nam ostavljaju sve manje snage vremena za čišćenje, pa se zna dogoditi da odgađamo usisavanje iz dana u dan dok se prašina neumorno taloži po kutovima stana. Još kad pomislimo na svo to sagibanje i bolna leđa pri usisavanju, odgađanje se dodatno prolongira. Bespoke Jet nas je ugodno iznenadio rješenjem i tog problema jer ima podesivu, teleskopsku cijev od samo 1,44kg što ju čini izuzetno lako za manevriranje. Ona sadrži i tri različite veličine kako bi biste mogli produljiti ili smanjiti štap i tako prilagoditi svojoj visini. Upravljanju bez imalo muke pridonosi i LCD digitalni zaslon na kojem možete provjeriti razinu usisa i napunjenosti, a prikazana su čak i upozorenja za rješavanje problema, što Jet Bespoke uvelike čini lakim za korištenje. Još jedna bitna karakteristika svakako je impresivnih 210W usisne snage, dovoljno za uklanjanje i najtvrdoglavijih naslaga prašine, čime je Samsung Jet Bespoke neminovno odnio titulu jednostavnog i lakog te izuzetno snažnog pomagača pri svakom čišćenju.

 Jet_Complete_Lifestyle_Image.jpg Izvor: promo

Svi oni koji imaju kućne ljubimce u svojim domovima znat će da naši krzneni prijatelji stvaraju dodatni posao kada je riječ o održavanju kuće čistom, osobito tijekom sezone linjanja, ostavljajući tragove krzna i dlake na podu i namještaju. Bespoke Jet Pet doskočio je i tome s mnoštvom praktičnih funkcija koje vam pomažu stvoriti ugodnije i čišće okruženje za vas i vaše ljubimce. Svi Jet proizvodi dolaze s alatom za 'kućne ljubimce', koji kombinira gumenu mlaznicu i čekinje. Uvjerili smo se da uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca postaje jednostavno, kao i fluidan prelazak usisavačem iz kuhinje u dnevnu sobu koji je omogućen višenamjenskom četkom s mekanim valjkom za čišćenje tvrdih podova.

Sve ove vrhunske značajke učinile su Samsung Bespoke Jet jednim od najpoželjnijih kućanskih aparata koji će unijeti lakoću i kvalitetu u Vašu svakodnevicu. Ako ste i vi impresionirani odličnim značajkama ovog inovativnog uređaja, ne propustite odličnu promociju uz koju ostvarujete pravo na tri godine jamstva, koja traje od 20.3. do 30.4.2023. Promocija je dostupna kod Samsung prodajnih partnera navedenih u pravilima promocije, uvjete i detalje promocije možete pronaći ovdje.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image