Mjesečni horoskop za svibanj 2023. godine donosi uzbudljive događaje, ali u ovom mjesecu ćemo zabilježiti poseban datum - 16. svibanj.

Tada će Jupiter, planet sreće ući u znak Bika i zadržati se sve do 25. svibnja 2024. godine. Jupiter je planet transformacije, rasta i napretka dok je Bik znak koji se odnosi na bogatstvo, stabilnost i praktičnost.

Horoskop
Shutterstock 

Jupiter i Bik u kombinaciji znače da će osobe s Jupiterom u Biku biti sklone privlačenju obilja, financijske sigurnosti i materijalnog blagostanja. Imat će priliku upravljati novcem na duže staze i ostvariti dugoročne ciljeve. Horoskop kaže da trebaju biti oprezni da ne postanu previše vezani za materijalne stvari i da ne zanemare duhovni razvoj.

Rakovi i Ribe osjetit će utjecaj ovog Jupitera, ali on će biti najpovoljniji za Bikove, Jarce i Djevice. Evo što im donosi. 

BIK

Ulazak Jupitera u Bika ukazuje na sretne okolnosti i mogućnost dobivanja životnih prilika koje ste čekali. U sljedećih godinu dana može vam donijeti zaljubljivanje, ali i dobre poslovne prilike. Vrijeme je za uljepšavanje, a zahvaljujući karizmi koju posjedujete, uspjet ćete dobiti sve. Mnogi pripadnici vašeg znaka vjenčat će se u sljedećih godinu dana. 

JARAC

Planet sreće ulazi u vaše peto polje tako da možete očekivati proširenje obitelji. Ako ste slobodni, možete očekivati zanimljivo poznanstvo na javnom mjestu. U sljedećih godinu dana vaš život bit će zabavniji jer ćete više izlaziti i upoznavati nove ljude.

Sreća
Shutterstock 

DJEVICA

Naglašeno deveto polje s Jupiterom u Biku ukazuje na mogućnost dalekih putovanja, ali i priliku za završetak studija, dodatne edukacije ili usavršavanje vještina. Ovo je idealno razdoblje da upišete tečaj koji će utjecati na porast vaših prihoda. Također, ovo je prilika za duhovni razvoj i upoznavanje drugih kultura.