Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

'U troje sa žigolom' - priča je o ljudskoj potrazi za srećom kroz seks i ljubav

Autor Josipa Scotti Čavlina
Autor Josipa Scotti Čavlina

Fioravante (John Torturro) se na prijedlog prijatelja Murraya (Woody Allen) počinje baviti najstarijim zanatom na svijetu i doživljava nešto čemu se uopće nije nadao.

Izvor: Story
Ideja za ovaj pothvat javlja se kada mu njegova dermatologinja dr. Parker (Sharon Stone) predlaže da sudjeluje u 'trojci' s njom i njenom prelijepom prijateljicom Selimom (Sofia Vergara). Borba sa skorašnjim zatvaranjem vlastite knjižare natjerala je i Murraya da razmisli o financijskom potencijalu ove ponude i uplitanjem svog prijatelja Fioravantea u taj dogovor.
Izvor: Story
Iako Fioravante u početku oklijeva da postane Murrayeva 'dama lakog morala', ipak shvaća da mu je novac potreban, te da ima i gorih načina da se zaradi za život od toga da zadovolji dvije prelijepe žene. Partnerstvo se rađa, Fioravante je na putu do spavaće sobe dr. Parker kako bi 'odradio' generalnu probu za trostruki užitak. Murray usput nalazi drugog klijenta za Fioravantea: neobičnu Avigal (Vanessa Paradis), udovicu hasidskog rabina za kojeg se udala jako mlada.
Izvor: Story
Dvadeset godina kasnije, Avigal je samohrana majka šestoro djece s puno uspomena o životu unutar zatvorenog svijeta hasidske zajednice vjernika, ali i velikom željom da iskusi nešto novo. Kada joj Murrey predloži da se vidi s Fioravanteom ona znatiželjno zgrabi priliku, ne znajući gdje će je to odvesti. Fioravanteov nježan dodir na njenim leđima probudi joj osjećaje kao nikada do tad, a kod Fioravantea izazove neočekivanu reakciju.
Izvor: Story
U međuvremenu, Dovi (Liev Schreiber) prati Avigalin svaki pokret. Dovi je čovjek iz hasidske pastve koji čezne za Avigal od svog djetinjstva. Ograničen religijom i nesigurnošću, svoju strast preoblikuje u konstantu brigu o Avigal i njenoj djeci. Nakon što je video Avigal i Fioravantea zajedno, u njemu se budi sumnja, a nedugo zatim i ljubomora. Dok Fioravante obilazi spavaću sobu dr. Parker i Selime, s druge strane ima puno čednije susrete sa Avidal, Murray shvaća da nije lako biti svodnik i da će se svjetovno i crkveno prije ili kasnije – sudariti.
Izvor: Story
Fotografije: Story Press

Najčitanije

Najnovije

loader