Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potražite jesensko izdanje časopisa Interijeri&dekoracije na svim kioscima

 Izvor: Story
Ovo su samo neke od tema koje vas očekuju u novom broju... Indian Summer. Nadamo se da ćemo i ove godine uživati u ugodnim, toplim danima i lijepim večerima tijekom kojih ćemo se polako opraštati od ljetne bezbrižnosti i pripremati za jesenska uzbuđenja.
 Izvor: Story
Dalije. Ako dosad niste uzgajali dalije u svojem vrtu ili u posudama na terasi, vrijeme je da razmislite o ovim cvjetnim ljepoticama podrijetlom iz Meksika. Možete nabaviti primjerke koji su već u cvatu ili pričekati sljedeće proljeće i posaditi gomolje.
 Izvor: Story
Kad se ljetu približi kraj, dio cvjetnica s balkona i terasa odlazi, no mnoge ostaju te zajedno s novim vrstama jesenske cvatnje nastavljaju ukrašavati naše prostore. Uživajte, jer toplog će sunca još biti!Na radnome stolu. S prvim mirisima jeseni odjednom zamirišu i knjižare koje su već pune novih olovaka, gumica, neodoljivih bilježnica i rokovnika. To su sitnice koje i sada sebi rado priuštimo jer nas vraćaju u djetinjstvo i uzbuđenje oko nove školske godine.
 Izvor: Story
Lagana kuhinja za kraj ljeta. Želimo li sačuvati ljetnu vitku liniju, a pritom pojesti nešto zdravo i ukusno, posegnut ćemo za fino začinjenim salatama, šarenim povrćem i brzo pripremljenim plodovima mora. Inspirirajte se receptima u novom broju!
 Izvor: Story
Potražite jesensko izdanje dvomjesečnika Interijeri i dekoracije na svim kioscima!

Magazin

Royals