OVO JE TAJNA SAVRŠENE LINIJE JENNIFER LOPEZ: Redovito trenira, a pridržava se i nekoliko važnih stvari

Vitka linija Jennifer Lopez mnoge ostavlja bez daha, a njezin osobni trener David Kirsch otkrio je koja je tajna njezinog izgleda.

Instagram

Latino diva ima 52 godine, a i dalje joj mnogi zavide na fantastičnoj figuri. Isklesani trbušnjaci, visoke i zategnute noge san su brojnih žena.

Vitka linija nije došla 'preko noći' već je poznato kako ova pjevačica i glumica cijeli život naporno trenira, no tjelovježba nije jedini faktor koji je zaslužan za njezin savršen izgled.

Njezin osobni trener David Kirsch u intervjuu za Vogue otkrio je tajnu zbog koje pjevačica izgleda bolje nego ikad te je pohvalio njezinu usredotočenost i spremnost na redovito vježbanje, a to je ujedno i najvažnije kada želite transformirati svoje tijelo.

Instagram 

'Kombiniramo kardio vježbe, vježbe za cijelo tijelo kao i posebne vježbe za donji dio tijela. Sve te vježbe su jako intenzivne i ona ih shvaća vrlo ozbiljno, što je za nekoga poput mene uzbudljivo', rekao je David.

Dodao je i kako je pjevačica inače puna energije što joj olakšava svakodnevni trening. Uz to, objasnio je kako to nije jedini segment njezina života zbog čega izgleda tako dobro u šestom desetljeću života.

Profimedia 

Naime, popularna pjevačica i glumica o svojoj rutini i stilu života brine i van teretane. Pazi što jede, koliko spava i stresne situacije pokušava svesti na minimum. Također, poznata je i po vojničkom režimu prehrane i treninga te predano pazi na ono što jede, a neke namirnice nikada ne konzumira.

U njezinoj prehrani najviše se može naći lisnato zeleno povrće, pretežito brokula, a od ugljikohidrata konzumira samo smeđu rižu, zobene pahuljice, krumpir i kvinoju.

Na svom tanjuru obavezno ima i proteine koje dobiva iz mesa i ribe pripremljenih na nemastan način, a voće i povrće najčešće konzumira sirovo. Uvijek sa sobom nosi voće i orašaste plodove ili proteinske shakeove, a kavu pije isključivo bez kofeina.

Profimedia 

Važno je naglasiti kako nikada ne konzumira alkohol jer on doprinosi starenju organizma.

Iako je prije nekoliko mjeseci otkrila da izbjegava unos rafiniranih šećera i da nikada ne može odbiti maminu čokoladnu tortu. Uz sve navedeno pije najmanje dvije litre vode na dan, a noću spava barem osam sati.