MJESEC DANA JE PILA KAVU SA ŽLIČICOM OVOG ZAČINA: Za mjesec dana primijetila je veliku razliku u težini

Velik broj ljudi ne može zamisliti početak dana bez kave. Ovaj popularan napitak ima mnogo pozitivnih djelovanja na zdravlje.

Instagram

Samo neke od blagodati kave su smanjenje rizika od srčanog oboljenja, pojave raka kože, jetre, debelog crijeva i grla. Još jedna velika prednost kave jest ta što od nje možete smršaviti, ako je konzumirate na ovaj način.

Opće je poznato da kava ubrzava metabolizam, a ako se uz nju još redovito vježbate i zdravo se hranite rezultat će biti zagarantiran.

Shutterstock 

Dodajte žličicu cimeta

Poznata nutricionistica rekla je da najbolje rezultate daje crna kava, a ako u nju dodate malo cimeta, uz sjajan okus, vaši kilogrami će se početi topiti.

Ovu formulu isprobala je na sebi, svako jutro je dodavala žličicu cimeta i za mjesec dana primijetila je ogromnu razliku na svojoj težini.

Uspjela je smršaviti 4 kilograma, a ušla je i u omiljene traperice iz srednje škole.

Shutterstock 

Isprobajte ovu metodu i sami se uvjerite u sjajne rezultate.

- To je proces zagrijavanja tijela i može dovesti do toga da sagorijevamo više kalorija. Uz to, cimet je prirodna opcija za poticanje termogeneze i zasigurno jest bolji izbor od raznih suplemenata koji mogu učiniti isto – objasnila je.