Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promo
10.09.2019. / 07:59 08:11

Modni izbor uspješnih dama

10.09.2019. / 07:59 08:11
10.09.2019. / 07:59 08:11

Bez premca

Izvor: promo

Ana Đerek, najpoznatija Hrvatska gimnastičkarka, koja je 2018. osvojila i zlatnu medalju na svjetskom kupu u Bakuu, te predstavnica Hrvatske na olimpijskim igrama, ponosno nosi majice našeg branda.

Svojim dosadašnjim trudom i zalaganjem, osigurala si je izvanredne rezultate, a time je i dokazala da predanošću i upornošću svatko može doći do svojeg cilja i postati uspješan. 

Kako je ispričala i nije ljubitelj roze boje, ali je bez obzira odabrala rozu majicu sa srebrnim otisnutim Ciwara natpisom koji mi u Ciwara Sabati nazivamo mantrom uspjeha.

Izvor: promo

Njen drugi izbor je ikona Ciwara Sabati, majice sa ostinutim likom antilope, koje se odlično povezuju sa njenim uspješim rezultatima jer i Ciwara Sabati je priča, priča o uspjehu.

Izvor: promo

Njezin put u svijet glume, donio joj je njezin veliki talent, a pokazala ga je glumeći Norman Batesa iz popularnog trilera Američki Psiho, gdje je publiku i svoje profesore ostavila bez teksta.

Taj njezin talent donio joj je mnoge uloge u hrvatskim filmovima (“ZG80”, “Pripravnici”), TV serijama (“Ko te šiša”,” Nemoj nikome reći”, “Novine”), dala je glas i u popularnim crtanim filmovima (“Tabaluga”, “Lego Film 2”, “Stopalići”), glumila je i u američkoj seriji ("Crossing Lines - Granice zločina"), gdje iako je glumila sporednu ulogu, dokazala je da pripada svjetskom kalibru glumačkog svijeta.

Izvor: promo

Za svoj nastup u predstavi "Živjet ćemo bolje", glumeći "Lorenu" nagrađena je na "40. danima satire Fadila Hadžića".

Trenutno glumi u Kazalištu Komedija, gdje svojim nastupima svaku predstavu dovodi na novi nivo, a njezina karizma i profesionalan pristup oduševljava njene gledatelje pa čak i kolege.

Za sebe od Ciwara Sabati odabrala je naše ikone, crnu tunika-haljinu i bijelu majicu sa otiskom antilope, a čim ih je probala bila je oduševljena udobnošću koju donose.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader