Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potražite rođendanski broj Sense uz dar - 16 konverzacijskih kartica za dublje povezivanje!

otvor novi broj Izvor: promo

Novi rođendanski broj magazina Sensa čeka na vas na prodajnim mjestima. Pročitajte što zapravo podrazumijeva duhovni razvoj i koristimo li ga za put prema osobnoj transformaciji. Saznajte koliko je značajna empatija na random mjestu i koje su kvalitete osvještenog lidera sutrašnjice te kako se nositi s nezadovoljstvom, odnosno zašto nam se nezadovoljstvo prikrade čak i ako za to ne postoji razlog. Iznenadite se prigodnim Sensa rođendaskim darom, očekuje vas 16 konverzacijskih kartica za dublje povezivanje!

Ujedno za sve nove pretplatnike, Sensa je u suradnji s brendom prirodne kozmetike Lavera pripremila vrijedan dar! Lavera je 100 posto certificirana prirodna kozmetika, koja se već više od 30 godina brine da vaše lice i cijelo tijelo svakodnevno njeguje ono najbolje što priroda nudi.

 Izvor: promo

Paket se sastoji od Gela za čišćenje lica s green hydro kompleksom, koji je idealan za osjetljivo područje oko očiju. U bogatom paketu očekuju vas i Anti – age Q10 dnevne i noćne kreme koje smanjuju bore, intenzivno hidratiziraju i dubinski hrane kožu te Anti – age krema za područje oko očiju, koja sprečava nastanak bora i prerano starenje kože.

U nastavku pročitajte nekoliko riječi glavne urednice Izabele Vrtar I vrijedne Sensa redakcija povodom 14. rođendana.
Bilo je mnogo pokušaja, ali i mnogo pogrešaka. Suza radosnica, ali i onih drugih. Osjećaja ponosa, ali i osjećaja da smo mogli više. Pa ipak, tijekom svih ovih 14 godina stvaranja Sense pobjeđivala je energija topline, zadovoljstva, ostvarenja želja i snova, mogućnosti boljih izvora i izbora za naše fizičko, mentalno i duhovno zdravlje.

 Izvor: promo

Čini se kao da je bilo jučer kada je naš prvi broj došao na kioske. Sensa je te 2007. godine bila daleko ispred svog vremena, donosila je teme o kojima se nije razgovaralo, na načine koji su bili drugačiji – naš naglasak bio je na mogućnosti djelovanja na same izvore problema i sve to na jedini ispravan način – cjelovito. Ono što smo uskoro shvatili je da smo takvim sadržajem uspjeli doprijeti do srca mnogih čitatelja koji su također bili „ispred svog vremena“. Iako je prava istina da su zapravo bili „u trenutku“.

Slavimo svako sutrašnje 'sada'

A taj trenutak je neprolazan jer je uvijek baš tu, sada, u nama. On je jedino što imamo i pokretač je naše unutarnje i vanjske promjene. Naša potreba za ravnotežom iskonska je i prirodna, a svaka neravnoteža koja nam se događa pogađa svaku našu cjelinu. A za cjelovitost – sve naše cjeline jednako su važne.

 Izvor: promo

Naš put, put Sense i vas koji je podržavate, i u godinama koje slijede bit će usmjeren na sve karike potrebne za život u ravnoteži. Bit ćemo i dalje utočište i utjeha, inspiracija i pokretač promjena, medij kvalitetnih suradnika i priča koje čine razliku.
Bit ćemo i dalje magazin za ovaj trenutak „sada“ i svako sutrašnje „sada“. Sretan nam zajednički 14. rođendan!

Tagovi

Magazin

Royals