Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri mjeseca bez naknade za kućni internet koji nosite sa sobom

Autor promo

A1 ima sjajno rješenje za Internet koji može ići kamo idete i vi – Homebox kućni internet.

teigan-collage - 2021-10-13T134812.876 Izvor: promo

Bilo da se selite u novi dom, mijenjate stan koji unajmljujete, planirate odmor ili želite pružiti najbolju uslugu svojim gostima, a trebate brz i jednostavan pristup internetu, samo jednostavno ponesite Homebox sa sobom, uključite ga u struju i surfajte.

Osim toga što ga je lako prenijeti, s Homeboxom nema ugovaranja i čekanja na instalaciju jer je vaša usluga aktivna unutar samo 24 sata, a ove jeseni A1 na svom webshopu ima posebnu pogodnost za sve kupce. Ako kupite Homebox na A1.hr, dobivate prva tri mjeseca bez naplate naknade za svoj Homebox kućni internet.

 Izvor: promo

Sjajno rješenje za svaku lokaciju

Homebox router uklapa se u svaki dom te podržava velike brzine i radi na 5 Ghz što znači da će vaš Wifi signal biti još stabilniji i brži, a druga sjajna stvar je što vaš Homebox možete naručiti preko weba, isprobati ga i unutar probnog perioda odlučiti želite li koristiti uslugu ili ne. Ne propustite iskoristiti ovu sjajnu webshop pogodnost i osigurati si internet koji vas može pratiti u stopu, a treba vam samo strujna utičnica. Sve informacije o ponudi provjerite na www.a1.hr, gdje možete i kupiti svoj Homebox!

 Izvor: promo

*Maksimalna brzina ovisi o korištenoj tehnologiji i trenutnoj opterećenosti pokretne mreže te razini signala na području korištenja usluge.

Tagovi

Magazin

Royals