Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi rođendan Kaufland Carda u znaku velikih popusta i pogodnosti

kaufland naslovna Izvor: Kaufland

Kaufland Hrvatska slavi veliki 1. rođendan jedinstvene kartice vjernosti – Kaufland Carda. Tim povodom pozivaju svoje kupce da 'zgrabe svoj dio slavljeničkog kolača' i uživaju u nevjerojatnim popustima uz kupnju s Kaufland Cardom, cijenama nižima od akcijskih te da iskoriste svoje Kaufland Card bodove i uživaju u kupnji.

Prvi se pamti, a takav će definitivno biti i rođendan Kaufland Carda, koji će se dugo slaviti. Kozmetika, sredstva za čišćenje, kućanski uređaji, razne delikatese..., ma još puno toga što svako kućanstvo treba, u rođendanskim danima moći ćete kupiti i po cijenama nižim preko 50%.

Kad bi se svi korisnici Kaufland Carda okupili, ne bi stali na zagrebački Trg bana Jelačića. No nije samo broj onih koji su prepoznali sve prednosti Kaufland Carda impresivan; oduševljava i činjenica da je jedan kupac i korisnik ove kartice u jednom mjesecu ostvario (i uštedio) čak 988 bodova, da se uz Kaufland Card u prvoj godini života kupovalo i po cijenama nižim od 70%, ali i da najstariji korisnik ima čak 98 godina. Svoju Kaufland Card možete nabaviti i u digitalnom obliku – na taj se korak odlučilo čak 70% korisnika.

Novi Kauflandov katalog s pogodnostima razgledajte OVDJE,  a sve o Kaufland Cardu saznajte OVDJE.

 Izvor: Kaufland

*promo

Magazin

Royals