Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska!

Autor promo

Novim pretplatnicima darujemo zvučnik Prestigio Supreme 2-u-1 s jedinstvenim magnetskim dizajnom i funkcijom True Wireless Stereo

teigan-collage (53) Izvor: promo

Prijenosni zvučnik Prestigio Supreme je jedinstven jer kombinira snažan i čist zvuk u magnetskom kućištu koje se može odvojiti u dva dijela, instalirati dva zvučnika u različite kutove prostorije i uživati u impresivnom surround zvuku ili ih ujediniti u jedan zvučnik od 16 W za maksimalan zvuk. Opremljen je baterijom koja jamči do 15 sati neprekidne reprodukcije glazbe pomoću pametnog telefona i Bluetooth modula.

Doseg bežične veze je 36 m na otvorenom i 10 m u zatvorenom. Ne pruža samo visokokvalitetan zvuk, nego i glasovno potpomognutu podršku za Siri i Google Now. Zamolite svog virtualnog pomoćnika da postavi alarm, obavijesti vas o vremenskoj
prognozi ili pročita najnovije vijesti. Zvučnik ima ovalni oblik, a njegove glatke linije ističu elegantan dizajn, osmišljen do posljednjeg detalja. 

Prestigio, tvrtka u vlasništvu ASBISC Enterprises Plc., međunarodni je brend koji već 20 godina nudi široku paletu potrošačke elektronike za dom, obrazovanje i poslovanje. Tvrtka prodaje proizvode u 30 zemalja svijeta, a odsad je prodala više od 25 milijuna uređaja.

 Izvor: promo

Vrijednost dara je 199 kuna.
Cijena godišnje pretplate, uz jedan broj gratis, iznosi 352 kune.
Količina darova uz pretplatu je ograničena.

Pretplata po ovim uvjetima vrijedi godinu dana, a nakon isteka tog razdoblja automatski se nastavlja. Za pretplatu nas nazovite na +385 63 00 817 ili kontaktirajte putem e-pošte [email protected] Cijena i uvjeti pretplate vrijede za područje RH.

Magazin

Royals