NE PROPUSTITE! Fantastična kupnja s popustima do 40% uz časopis Story očekuje vas idućeg tjedna, od srijede 24. travnja, diljem Hrvatske. Samo uz Story potražite shopping kupone s neodoljivim popustima na dar i pripremite se za nezaboravnu kupnju na više od 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

Rezervirajte u svom kalendaru termin za Story Shopping Fest! Samo u časopisu Story od srijede, 24. travnja, potražite shopping kupone i ostvarite popuste do 40% prilikom kupnje u preko 500 trgovina iz svijeta mode i ljepote, diljem Hrvatske.

Story-Shopping-Fest_banneri_04-2024_15_1200 x 780.png
story.hr 

Ovog proljeća prevladavaju prigušene boje, s crnom i bijelom, no često se pojavljuje i crvena, a kreacijama odišu minimalizam i nenametljiva elegancija. U fokusu su baloneri, pencil suknje, hlače uz odijelo i dobre traperice visokog struka. Stoga odaberite komade iz najnovijih ovosezonskih kolekcija svjetskih brendova, i to po posebnim popustima od 30%! Potražite časopis Story sa shopping kuponima od srijede, 24. travnja 2024. godine.

Kuponi su iskoristivi do 30. travnja, a u subotu 27. travnja očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo na taj dan za plaćanje Premium Visa karticom ostvarite čak 40% popusta na odabrane artikle. 

Plaćajte svojom PBZ CARD Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

Ne propustite Story Shopping Fest powered by Premium Visa PBZ Card - rezervirajte u kalendaru 24. travnja 2024. godine za kupnju novog Storya sa shopping kuponima na dar. Pratite Story.hr i uskoro doznajte u kojim trgovinama možete ostvarite fantastične shopping pogodnosti!