Prijatelji po računu je program preporuke kojim RBA nagrađuje klijente koji banku preporuče prijateljima. Kao nadogradnju na navedeni program, RBA je proširila uvjete, pa program preporuke odsad vrijedi i za postojeće klijente koji u banku dovedu fizičku osobu koja obavlja registriranu djelatnost i pravnu osobu u kategoriji malog i mikro poduzeća, odnosno mala poduzeća i obrtnike.

Svi klijenti koji preporuče RBA malim poduzećima i obrtnicima dobit će jednokratno 50 eura nakon što novi poslovni korisnik napravi prvu odlaznu transakciju s novootvorenog računa.

„Preporuke trenutnih klijenata su nam od iznimne važnosti jer su one najbolji pokazatelj njihovog zadovoljstva. Uvođenjem ove mogućnosti postali smo prva banka na domaćem tržištu koja nagrađuje preporuke klijenata malim poduzećima i obrtnicima“, izjavio je Vedran Brnić, izvršni direktor Sektora za male poduzetnike i obrtnike u RBA.

Do nagrade za preporuku moguće je doći u svega nekoliko koraka – postojeći klijenti trebaju podijeliti aktivacijski kod s malim poduzetnikom ili obrtnikom kojemu preporučuju Raiffeisen banku. Nakon što novi klijent ispuni online prijavnicu u kojoj navede proslijeđeni aktivacijski kod i napravi prvu odlaznu transakciju s novog računa, idući mjesec postojeći klijent na račun dobiva 50 eura.

Više o programu preporuke Prijatelji po računu pročitajte na web stranici Raiffeisen banke.

RBA Prijatelji po računu
PR