Početkom travnja krenuo je novi ciklus projekta Kaufland škola voća i povrća za školsku godinu 2024./2025. Ovaj trgovački lanac proces prijave za svoj dugovječni projekt ove je godine pojednostavio te su se zaključno s 28. travnjem na natječaj prijavile 272 osnovne škole iz cijele Hrvatske, što je ujedno i najveći broj prijava kroz osam godina trajanja projekta.

Glasanje je počelo!

Škole su poslale svoje prijave, a o konačnim pobjednicima odlučit će upravo kupci Kauflanda i to do 21. svibnja. Naime, na stranici kaufland.hr/skolavip kupci će moći odabrati školu kojoj žele dati svoj glas.

Kao i prijašnjih godina, za svaku trgovinu Kauflanda u Hrvatskoj te logističko-distributivni centar odabrat će se po jedna partnerska osnovna škola, kao i 6 dodatnih javnih ustanova koje se isključivo bave pružanjem osnovnoškolskog obrazovanja djeci s teškoćama u razvoju kojima će njihova lokalna trgovina svaki tjedan tijekom cijele sljedeće školske godine donirati svježe voće i povrće.

zdrava prehrana u školi
Shutterstock 

Ovo je osma godina provođenja projekta Kaufland škola voća i povrća, a do sada je osnovnim školama donirano preko 850 tona svježeg voća i povrća.

Stoga Kaufland ovim putem poziva sve kupce da se uključe u projekt te svojim glasom omoguće preferiranoj osnovnoj školi cjelogodišnju donaciju svježeg voća i povrća iz Kauflanda.

Kaufland škola voća i povrća
PR