Biljne kapsule sadrže 600 mg mio-inozitola te minerale cink i selen u optimalnim dnevnim dozama. Novosytol® Thyro pruža jedinstve- nu pomoć iz prirode za ravnotežu štitnjače te doprinosi njezinoj zdravoj funkciji i odličan je izvor antioksidansa.
Zašto je mio-inozitol važan za funkciju štitnjače? Mio-inozitol ima važnu ulogu u proizvodnji hormona štitnjače koji su iznimno važni za regulaciju metabolizma i ravnotežu cijelog orga nizma. Nalazi se u gotovo svim stanicama u tijelu pa tako i u stanicama štitnjače gdje sudjelu je u prijenosu joda važnog za njezinu funkciju.

Mio-inozitol sudjeluje i u očuvanju fiziologije štitnjače, a sve više dokaza upućuje na to da osobe s narušenom funkcijom te žlijezde imaju veću potrebu za mio-inozitolom. Važno je napomenuti da neodgovarajuća razina mio-inozitola u tijelu može dovesti do razvoja promjena u funkciji štitnjače.

MixCollage-04-Jun-2024-11-30-AM-1593.jpg
promo 

Organski oblici brze apsorpcije Proizvodu Novosytol® Thyro pridodani su selen koji doprinosi normalnoj funkciji štitnjače te cink koji doprnosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa kao ciljani organski oblici. Prednosti selena iz L-selenometionina su potpuna i brza apsorpcija u organizmu, dok cink iz L-OptiZinca® posjeduje visoku raspoloživost i snažno antioksidativno djelovanje. Dodatak tih fantastičnih minerala nije slučajan jer oni na više razina podržavaju zdravlje i rad štitnjače, od izgradnje spojeva važnih za njezinu aktivnost do zaštite stanica od oksidativnog stresa.
Kako i kada se koristi?
Novosytol® Thyro dolazi u biljnoj kapsuli, a prikladan je i za trudnice i za vegane. Važno je napomenuti da se može koristiti uz postojeću terapiju. Želite li očuvati zdravlje ove malene žlijezde u obliku leptira i pružiti joj podršku u njezinu važnom radu, posegnite za novim proizvodom Nutripharm® Novosytol® Thyro za zdravlje štitnjače. Pružite podršku ovoj vitalnoj i iznimno važnoj žlijezdi te dodajte još harmonije u svoj svakodnevni, znamo – ponekad prilično kaotičan život!

* L-OptiZinc® zaštićeni je naziv poduzeća Lonza, registriran u EU.