I ovog smo vikenda imali priliku uživati u suncu i toplom vremenu, a to se itekako osjetilo na zagrebačkoj špici gdje su se domaće trendsetterice potrudile iznijeti svoje najnovije modne kombinacije.

Najbolje od najboljih zabilježio je Storyjev fotograf Robert Gašpert koji gotovo svakog vikenda ima težak zadatak izdvojiti najposebnije outfite.

Dolazak proljeća se već počeo najavljivati i kroz modu pa su proteklog vikenda jedan od najzastupljenijih modnih komada bile kratke suknje, a neke špicerice su uskočile i u zanosne satenske haljine koje će i ovog proljeća vladati modnom scenom.

No, ni ljubiteljice hlača neće ostati zakinute u prijelaznom razdoblju budući da će se ove sezone nositi i bermude koje su sasvim prigodna zamjena za suknje tijekom toplijih mjeseci.

Robet Gašpert Dama na špici u plavim bermudama

Iako je tek veljača, neuobičajeno toplo vrijeme za kraj zime već je potaknulo ljubiteljice mode da iz ormara izvuku prijelazne komade pa smo jednu damu u bermudama već ‘uhvatili’ na špici.

Nosila je plave kožne bermude visokog struka koje je kombinirala s bijelom dolčevitom i gležnjačama, a preko svega je prebacila crnu krznenu bundicu.

Što se još proteklog vikenda nosilo na zagrebačkoj špici pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Špica 17.2.2024. prvi dio

Robert Gašpert Špica 17.2.2024. drugi dio