Stiglo nam je Europsko prvenstvo i prva utakmica naših Vatrenih koja se odigrava sa Španjolskom, a naše nogometaše su odlučili podržati mnogi, od njihovih obitelji do poznatih osoba.

Navijanju se pridružila i bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, koja je poznata po tome da strastveno navija za Hrvatsku.

Ona se javila iz Zagreba gdje je pozirala u bojama Hrvatske, crvenoj i bijeloj, a uz fotografiju je na Instagramu objavila i emotivnu poruku.

Kolinda Grabar Kitarović
Instagram 

Ne znam što bih dala da danas mogu biti s vama u Berlinu, Vatreni, i navijati s tribina! Cijela Hrvatska danas kuca za vas srcem vatrenim. I zato:‘Igraj moja Hrvatska/ Kad te vidim ja/ Srce mi gori, srce mi gori!/Ono vatreno uvijek plamtilo/Neka se bori, za tebe bori!’, poručila je.

Osim riječima upućenih Vatrenima Kolinda je pozornost privukla i svojim outfitom. Nosila je crvene hlače na crtu i bijeli blejzer kojim je istaknula struk, a ispod njega je nosila bijelu bluzu.

Kolinda Grabar Kitarović
Goran Stanzl/PIXSELL 

Najupadljiviji detalj na bivšoj predsjednici bio je veliki cvijet u kombinaciji bijele i kockaste tkanine.

Inače, Kolinda je ranije otkrila i zašto ne može osobno ići u Berlin navijati.

‘Ne mogu si dopustiti strastveno navijanje, vjerojatno ću utakmicu gledati prikovana za kauč. Imam ozljedu koljena, zbog toga nisam išla na utakmicu. Za ostale dvoboje ćemo još vidjeti. Ali, svi smo na okupu pa ćemo doma napraviti feštu’, rekla je za N1.