Stiglo nam je ljeto i kalendarski i po temperaturama koje su zavladale na gradskim ulicama, a sa sobom je donijelo i nove modne trendove.

Usprkos vrućini, zagrebačka špica i ovog je vikenda vrvjela zanimljivim modnim kombinacijamaoko kojih su se naše špicerice i ovog vikenda posebno potrudile.

Bio je tamo i naš fotograf Robert Gašpert koji je zabilježio najzanimljivije ljetne outfite.

Iako je centar Zagreba svakog vikenda ispunjen raznim originalnim modnim kombinacijama ponekad se dogodi da zateknemo dvije dame u gotovo istim outfitima što nam je najbolji znak da ćemo određeni modni komad često viđati tijekom sezone.

Ovaj put smo ‘uhvatili’ dvije špicerice u gotovo istim haljinama. Nosile su uske midi haljine bez rukava i jednostavnog kroja bez previše ukrasa.

5.jpg
Robert Gašpert 

Jedna se prošetala u crnoj haljini koju je uparila s crnim japankama, a preko ramena je prebacila torbicu koja podsjeća na Guccijeve modele.

6.jpg
Robert Gašpert 

Druga dama nosila je ovakvu haljinu u sivoj boji, a pažnju su ukrale njene natikače sa životinjskim uzorkom i umjetnim krznom.

Sličnu haljinu pronašli smo u Zari za manje od 10 eura. Slične model u ponudi ima i Mango, a prodaje se u sivoj i crnoj boji.

zara Haljina iz Manga kakvu su nosile dame na špici

Još odličnih modnih kombinacija sa subotnje špice pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Špica 22.6.2024. prvi dio

Robert Gašpert Špica 22.6.2024. drugi dio