Topli ljetni dani zamijenili su proljetne kiše i sivilo, a to je savršena prilika da iz ormara izvučemo ljetnu odjeću, s naglaskom na prozračne komade i lagane materijale.

Iako ljeto voli vesele boje i razigrane outfite, da modni klasici nikad ne gube na vrijednosti dokazale su nam i naše špicerice proteklog vikenda pa smo primijetili da su mnoge od njih u svoje modne kombinacije za šetnju centrom Zagreba uvrstile jedan vječni modni predmet.

Radi se o bijeloj bluzi koja nudi zaista ogroman izbor modela pa tako među brojnim kombinacijama nismo uspjeli naći dvije iste.

Robert Gašpert Bijele bluze na špici u lipnju 2024.

Modni zicer uvijek je bijela košulja koja se dobro uklapa u gotovo sve kombinacije, a ova dama na špici ponijela ju je u skraćenom crop izdanju i kombinirala s kratkim traper hlačicama visokog struka.

7.jpg
Robert Gašpert 

Za ljeto su stvoreni i romantični detalji poput volana i čipke, a plavuša na špici ukomponirala ih je u svoj stil na bijeloj bluzi koju je kombinirala s bež bermudama i sportskim tenisicama.

11.jpg
Robert Gašpert 

Da šik može izgledati i obična bijela majica pokazala nam je brineta koja se špicom prošetala u bijeloj široj majici i crnoj mini suknji, a na nogama je nosila minimalističke ravne sandale.

21.jpg
Robert Gašpert 

Što se još proteklog vikenda nosilo na špici pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Špica 22.6.2024. prvi dio

Robert Gašpert Špica 22.6.2024. drugi dio