Zagrebačku špicu i proteklog su vikenda preplavile trendsetterice koje su prošetale svoje originalne outfite.

Najbolje modne kombinacije i ove je subote zabilježio Storyjev fotograf Robert Gašpert.

Iako na zagrebačkoj špici često viđamo najnovije modne trendove, špicerice ne zaziru ni od klasičnih, vječno in komada, a proteklog vikenda pokazale su brojna lica jednostavne bijele bluze u puno različitih kombinacija.

Međutim, to nije bio jedini klasik na špici, primijetili smo i damu u odličnom ljetnom kombinezonu na vertikalne prugice.

36.jpg
Robert Gašpert 

Radi se o kombinezonu iz ranije Bershkine kolekcije koji ističe dekolte i struk, a mnoge žene dobro znaju koliko vertikalne pruge mogu pomoći u vizualnom dojmu vitkije linije. Kombinirala ga je s ravnim minimalističkim sandalama s tankim remenima.  

Prugice smo često viđali u modnim kombinacijama ovog proljeća. Modne kuće su ih uvrštavale u svoje kolekcije koje su predstavljale na tjednima mode pa su bile sveprisutne od detalja poput torbica i cipela do prugica od glave do pete.

Bershka
Bershka 

Čini se da će se taj trend zadržati i tijekom ljeta, a kako i ne bi. Malo što nas tako asocira na ljeto kao što su mornarske prugice koje odmah prizivaju prizore krstarenja, opuštanja na plaži i ispijanja koktela.

Kakve su modne kombinacije nosile proteklog vikenda na špici, pogledajte u galeriji: 

Robert Gašpert Špica 22.6.2024. prvi dio

Robert Gašpert Špica 22.6.2024. drugi dio