Ljetna vrelina se spustila u grad, no to ne znači da su se naše šminkerice povukle u hladovinu pa je na zagrebačkoj špici i ovog vikenda bilo jednako živahno kao i svake subote ujutro. 

Cvjetni trg preplavile su odlične ljetne kombinacije među kojima su i ovaj put prevladavale lagane i lepršave ljetne haljine, a među brojnim inspirativnim outfitima našem fotografu Robertu Gašpertu nije bilo lako izabrati one najbolje.

Usprkos nizu predivnih haljina koje su defilirale špicom, ovaj put nam je za oko zapela dama u iznimno ženstvenoj varijanti bijele bluze koja je također jedan od ljetnih klasika, a nedavno su modno obilježile jednu subotu u centru.

Radi se o bijelom strukiranom topu bez naramenica s donjim dijelom koji se lagano širi ukrašen naborima, a s prednje strane ukrašen je s dva predimenzionirana cvijeta od tkanine.

41.jpg
Robert Gašpert 

Kombinirala ju je sa satenskom crnom suknjom midi dužine, a pozornost je privukla i njena obuća. Nosila je crne mrežaste balerinke kakve su ovog proljeća brzo postale hit. Budući da nude odličnu prozračnost i udobnost nije neobično da su se zadržale i u ljetnoj garderobi brojnih trendsetterica.

Što se još proteklog vikenda nosilo na špici pogledajte u galeriji: 

Robert Gašpert Špica 6.7.2024. prvi dio

Robert Gašpert Špica, 6.7.2024., drugi dio