O njihovim se zarukama, koje su se dogodile usred pandemije 2020., govorilo mnogo, a najvažnije je što su upravo njihove zaruke budile nadu u vjenčanje ovog para još u 2021. Očito je kako godina za nama nije bila dovoljno sigurna za planiranje vjenčanja, ali Brooklyna i Nicola svojim izjavama daju nadu da će se vjenčanje dogoditi ove godine. U prilog tome govore njihove objave na društvenim mrežama, poput one novogodišnje u kojoj Brooklyn Beckham koristi pojmove poput “my wife” i “my forever love” (što je i puno puta do sada bilo zbunjujuće do te mjere da smo pomislili kako se par već tajno vjenčao), ali i objave na Instagram Stories u kojima Nicola otkriva kako uživaju u kušanju torte za što se nadamo da je više od kušanja vezanih uz food show Brooklyna Beckhama.

U 2021. Brooklyn je za časopis Hello! otkrio kako su dugo zaručeni ali kako bez obzira što su željeli biti i vjenčani to još nisu zahvaljujući izazovnim okolnostima pandemije. Ali na pitanja kada se vjenčanje može očekivati mladi je Beckham odgovorio – sljedeće godine.

Zanimljiva je i informacija kako par planira na vjenčanje utrošiti 4 milijuna britanskih funti i kako planiraju dvije ceremonije, jednu u SADu, vrlo vjerovatno na Floridi gdje u Palm Beachu Nicola ima kuću, te drugo u velikoj Britaniji.
Iščekujemo s nestrpljenjem!