Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz novog broja Story vjenčanja izdvajamo: TRENDOVI u 2022.

Planirate vjenčanje u 2022.? Zanimaju vas koji su to wedding trendovi nezaobilazni? Na stranicama novog broja omiljenog magazina donosimo priče o održivosti, impresivnim bojama, fotografijama (dronom) za pamćenje, vintage stilu i lokacijama koje oduzimaju dah

story vjencanja Izvor: Story vjenčanja

Svijet vjenčanja, usprkos pandemiji i brojnim izazovima, ostao je mjesto u kojem žive ljubav, lijepe priče i brojne inspiracije. Upravo su takva vjenčanja obilježila godinu za nama, godinu u kojoj su se vjenčanja (opet) odgađala, ali i u kojoj su brojni parovi diljem svijeta (ipak) izrekli svoje sudbonosno „da“, prilagođavajući se realnim okolnostima. Svjedočili smo obredima u manjem krugu uzvanika, ali i onima na jedinstvenim (hrvatskim) lokacijama, vjenčanjima u kojima su moda, stil i visoka estetika imali počasno mjesto. A sve je to odličan uvod u 2022. za koju se nadamo da će biti milostiva prema brojnim parovima koji planiraju svoj dan iz snova jer profesionalci predviđaju da će broj vjenčanja u 2022. nadmašiti sve dosadašnje rekorde.

FB cover 1080x608px.jpg Izvor: Story vjenčanja

Među brojnim zanimljivim trendovima ističe se onaj koji ukazuje da će mladenci u 2022. uživati u vjenčanjima koja će biti više nego ikada prije odraz osobnosti para, proslava ljubavi u punom smislu riječi. Manje je važno hoće li ta vjenčanja biti mala ili velika, važno je da budu odraz želja mladenaca, događaj za pamćenje. Lijepa je vijest što nam 2022. donosi nova destinacijska vjenčanja koja više nisu rezervirana samo za parove iz dalekih krajeva, vjenčanja na jedinstvenim lokacijama, ona začinjena luksuznim i ekskluzivnim detaljima. Zanimljive su najave vezane uz svečane jelovnike jer su i hrana i način posluživanja važan dio wedding experiencea. Zakoračimo u svijet trendova, u najbolje najave lijepe budućnosti, potražite novi broj Story vjenčanja u kojem vas očekuju vrhunske fotografije, pregled najboljeg od mode, ljepote, nakita, trendova... Časopis potražite na odabranim prodajnim mjestima.

18_Cover vjencanja web.jpg Izvor: Story vjenčanja

Magazin

Royals