Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZARUČENI: Megan Fox i Machine Gun Kelly

Objava na Instragramu otkriva kako je na ruci Megan Fox zasjao impresivni prsten

Megan Fox i Machine Gun Kelly Izvor: Profimedia

Megan Fox i Machine Gun Kelly su par koji ne prestaje privlačiti pažnju javnosti, a to potvrđuju i najnovijim objavama na Instagramu u kojima otkrivaju kako su se 11. siječnja 2022., nakon godinu i pol dana veze – zaručili. Sam čin se dogodio ispod drveta pod kojim se par navodno i zaljubio a ono što posebno privlači je zaručnički prsten! Naravno, u trendi stilu celebrity parova, I ovaj je velik, impresivan custom made prsten koji sadrži dva kamena, smaragd, kamen koji po datumu rođenja pripada Meghan te dijamant, kamen koji po datumu rođenja pripada glazbeniku pravog imena Colson Baker.

Prsten je dizajnirao Stephen Webster, britanski dizajner nakita, a oblikovan je tako da drago kamenje, od kojih svako predstavlja dušu zaručnika, oblikuje srce, simbol njihove ljubavi. Za istaknuti je kako je i ovaj je prsten toi & moi stila, a prstenom slične simbolike i stila prošle se godine oduševila i Ariana Grande.

Megan Fox, zvijezda Transformersa u svojoj je objavi istaknula: 'Nekako godinu i pol kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smijali se više nego što sam ikada mogla zamisliti, zamolio me je da se udam za njega. I baš kao u svakom životu prije ovog, i kao u svaki život koji će ga slijediti, rekla sam da.'

Romansa Machine Gun Kellyja i Megan Fox započela je na snimanju filma 'Midnight in the Switchgrass' 2020. godine i do danas drže titulu jednog od najkontraverznijih parova današnjice.

Magazin

Royals