Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PEARLCORE - trend kao stvoren za romantične mladenke

Biserne perle oduvijek su dio romatične estetike svijeta vjenčanja ali i trend kojem će u 2022. biti nemoguće odoljeti

pearlcore rime arodaky Izvor: Rime Arodaky

Biserne perle oduvijek su pojam za klasiku i profinjeni stil, a da se trend perli i perlica vraća u velikom stilu potvrđuju kako modeli vjenčanica predstavljeni za 2022. tako i opće ludilo na društvenim mrežama na kojima se dijeli ne samo zadovoljstvo nošenja već i izrade nakita i modnih detalja s perlama. Nostalgija ili samo još jedan trend koji se periodički ponavlja, za svijet vjenčanja je manje važno jer ovdje su biserni detalju uvijek u trendu.

pearlcore rime arodaky Izvor: Rime Arodaky

Ali ono što posebno veseli ulaskom pearlcore trenda i u vjenčanu modu je prilika uživanja u odabiru ne samo bisernog nakita već haljina, velova, rukavica, cipela, uresa za kosu, sunčanih naočala, dekora, torti, pa čak i manikure urešenih obožavanim perlama.

Dizajnerica čarobnih vjenčanih haljina, Rime Arodaky, biserima je zaodjenula Bridal i Couture kolekcije za 2022. Njezine su haljine odraz pariškog chica ali i umijeća ručne izrade vjenčanica, one koje privlače modne klasičarke ali i trendi buduće mladenke. Zavirite u modele koji već na prvi pogled otkrivaju zašto se vjenčanja toliko obožavaju biserne perle. Zavirite u galeriju!

Magazin

Royals