Zanimalo nas je što pripremaju za nadolazeći Sajam vjenčanja pa smo zamolili Ivanu Škrlec, direktoricu tvrtke Altera, da nam otkrije što će ove sezone izazvati oduševljenje i postati hit.

"Naša prošlogodišnja prognoza trenda bila je potpuno točna, što nije čudno jer smo u konstantnoj komunikaciji i poslovnoj suradnji s kolegama iz svijeta i jako dobro znamo u kojem smjeru ide event industrija. Teme vjenčanja inspirirane lijepim uspomenama na omiljene destinacije i dalje će biti jako tražene. Ovaj put širimo našu priču o trendovima te ona pokriva sve, od uređenja prostora do mode te hrane i cvijeća."

Altera šator vjenčanje
Martina Škrobot Photography 

Altera šator vjenčanje
Martina Škrobot Photography 

"Na Sajmu vjenčanja ćemo predstavit novi koncept Organic Altera koji je jedinstven i prijeko potreban novitet na našem tržištu. Riječ je o konceptu održivih šatora i glamping kućica koji odišu elegancijom, a dosad smo ih mogli vidjeti samo na luksuznim svjetskim destinacijama. Uvijek nam je izazov i zadovoljstvo izlaziti izvan okvira klasičnih evenata na otvorenom te probijati led novim trendovima, ali i biti dio rješenja globalnih problema. Svjesni smo da održivost nije naša budućnost, nego sadašnjost, a održivi su eventi potreba, ne trend." - poručila je Ivana Škrlec koja ujedno najavljuje da će njihov izložbeni prostor biti uistinu poseban, drugačiji i glamurozniji nego ikad.

Organic concept Altera
Altera Ivana Škrlec, direktorica tvrtke Altera

Za istaknuti su vodeni elementi u interijeru koji u kombinaciji sa staklom, ogledalima i sjajnim detaljima stvaraju bajkovit, neodoljiv dizajn.

Ivana Škrlec, Altera
Robert Balaško 

"Uvjereni smo da ćete na ovogodišnjem Sajmu vjenčanja vidjeti mnoge inspirativne ideje te da će mnogi parovi i organizatori vjenčanja primijeniti viđeno i razviti svaku od tih ideja u svom smjeru", ističe direktorica tvrtke Altera, Ivana Škrlec.