Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaće zvijezde pjesmom podržale dobrotvornu akciju Sajma vjenčanja Zagreb 

Glazbenici Mia Dimšić, Alen Đuras i Roko Vušković nastupili su na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb i podržali dobrotvornu akciju pomoći štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama – Veliko srce malom srcu

 Mia Dimšić na Sajmu vjenčanja Zagreb 2022. Izvor: Dražen Kokorić za Story vjenčanja, Sajam vjenčanja Zagreb 2022 / Foto Anita

Sajam vjenčanja koji se ovog vikenda održava u Areni Zagreb obojen je humanitarnim bojama s ciljem pružanja pomoći malim ‘velikim’ herojima! Već tradicionalno ova najveća manifestacija vjenčane tematike u regiji organizira dobrotvornu akciju za udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu i uz pomoć posjetitelja prikuplja financijska sredstva za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. Veliko srce za najmlađe pokazale su i domaće zvijezde podržavši pjesmom humanitarni karakter Sajma vjenčanja.

 Dječji modeli u kreacijama by Koko Kids Store Izvor: Dražen Kokorić za Story vjenčanja, Sajam vjenčanja Zagreb 2022 / Foto Anita

Glazbeni nastup ovogodišnje pobjednice Dore Mie Dimšić razveselio je mnogobrojne posjetitelje, a osobito najmlađe članove udruge Veliko srce malom srcu.

Mia nam je otkrila za kakav stil vjenčanice bi se ona odlučila te je li kao mala maštala o velikom danu.

'Nekako sam kao dijete više maštala o nekim raskošnim, velikim, pompoznim vjenčanicama. Danas sam više za neku varijantu jednostavne bijele haljine. S godinama se stvari i ukusi mijenjaju, sada sam više za minimalistički stil', rekla je Mia.

 Mia Dimšić predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu Izvor: Dražen Kokorić za Story vjenčanja, Sajam vjenčanja Zagreb 2022 / Foto Anita

Osvrnula se i na humanitarni dio manifestacije: 'Drago mi je da sam dio ove humanitarne priče i što glazbom mogu poslati poruku ljubavi i podrške najmlađim članovima udruge Veliko srce malom srcu',istaknula je Mia.

Na pozornici su se Miji pridružili i glazbenici Alen Đuras i Roko Vušković. U izvedbama najljepših ljubavnih pjesama uz brojne buduće mladence uživala su i poznata lica – Ivana Delač Đolo, Ines Preindl, Ecija Ivušić sa zaručnikom Goranom Beloševićem, Vjekoslav Ključarić i Eni Jurišić - podržavši humanitarni karakter ove manifestacije.

 Alen Đuras Izvor: Dražen Kokorić za Story vjenčanja, Sajam vjenčanja Zagreb 2022 / Foto Anita

 Roko Vušković Izvor: Dražen Kokorić za Story vjenčanja, Sajam vjenčanja Zagreb 2022 / Foto Anita

U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska.

'Sretni smo što već četvrtu godinu Sajam vjenčanja pomaže našoj udruzi, a sva sredstva i novac koji će se prikupiti namijenjeni su radu udruge, primjerice kupovini potrebne medicinske opreme, izvođenju ciljanih edukacija i održavanju stambenog prostora u kojemu borave roditelji djece koja su na liječenju u Zagrebu, a nisu iz Zagreba', poručio je dr. med. Dražen Belina, kardiokirurg i predsjednik udruge Veliko srce malom srcu.

U galeriji pogledajte koje su poznate osobe posjetile Sajam vjenčanja Zagreb 2022.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image