Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOBITNICI vrijednih nagrada Sajma vjenčanja 2022. su...

Sajam vjenčanja Zagreb 2022. održao se od 11. do 13. ožujka te privukao značajan broj budućih mladenaca od kojih su pojedini iskazali svoju kreativnost te osvojili neke od vrijednih nagrada

 Sajam vjencanja 2022 Izvor: Sajam vjenčanja Zagreb

Za sve one koji uskoro planiraju reći sudbonosno ‘da’, nedavno održan Sajam vjenčanja Zagreb je bio neizostavnom adresom, mjestom na kojem su se okupili brojni izlagači iz svijeta vjenčanja – saloni vjenčanica i dizajnera, zlatari, cvjećari i slastičari, catering kuće, restorani, fotografi, organizatori vjenčanja... te se budućim mladencima predstavili u najboljem svjetlu.
Uz ponudu izlagača te zanimljiv popratni program za istaknuti je kako su svi posjetitelji uz kupnju ulaznice bili u prlici sudjelovati u nagradnom natječaju koji je privukao vrijednim nagradama. Veliki broj posjetitelja odvojio je trenutak vremena te uz malo kreativnosti sudjelovao u skladu s pravilima natječaja.

Najkreativniji među njima zavrijedili su vrijedne nagrade za koje vjerujemo da će im biti važan detalj u oblikovanju vjenčanja iz snova.

Dobitnici nagrada su:
1. Najam vjenčane haljine, vrijednosti 4000 kuna, Vesna Sposa - STELLA CEROVAC
2. Poklon bon za vjenčano prstenje, vrijednost 3000 kuna, Prahir Fine Jewellery - INES BAN
3. Wellness vikend u hotelu Kaj (2 noćenja s doručkom i korištenjem hotelske wellness & spa oaze) vrijednost 1800 kuna - BRUNO RONČEVIĆ
4. Vjenčane cipele Högl - ANA KASIĆ
5. Svečana frizura & make up - Lanac frizerskih salona Studio Marcela, vrijednost 1000 kuna - JELENA KOSI
6. Foreo UFO mini uređaj i paket maskica za lice Make my day, vrijednost 895 kuna - ERIK AUGUSTIN MAMIĆ

Tim Sajma vjenčanja Zagreb 2022. ovom se prilikom zahvaljuje svim posjetiteljima, izlagačima, medijima te parterima sajma koji su podržali Sajam vjenčanja te tako na najbolji način najavili novu sezonu vjenčanja.

A kako je bilo na Sajmu vjenčanja Zagreb 2022. otkriva i video:

Sajam vjenčanja Zagreb 2022
Izvor: YouTube

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image