Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTVOREN FESTIVAL VJENČANJA 'RECI DA' U FAMILY MALLU: Dobrodošli svi budući mladenci!

Autor promo

Posjetite Festival vjenčanja “Reci DA” ovog vikenda u Family Mallu. Na jednom mjestu pronađite inspiraciju i stručne savjete od brojnih izlagača.

 Vesna Sposa.jpg Izvor: Miroslav Arambašić

Family Mall je ovog vikenda najpoželjnija destinacija za sve buduće mladence koji se žele inspirirati ponudom više od 100 izlagača. Oni najsretnije ruke možda će osvojiti i jednu od vrijednih nagrada.

Festival vjenčanja “RECI DA” je otvoren, a brojni izlagači će tijekom vikenda predstaviti svoju ponudu posjetiteljima koji u Family Mallu na jednom mjestu mogu pronaći inspiraciju za odabir vjenčanice ili odijela, za nakit, dekoracije, lokaciju vjenčanja i sve ostale detalje koji zaokružuju dan iz snova.

Buduće mladence koji posjete Festival očekuju i popusti i vrijedne nagrade.

 I Do Weddings.jpg Izvor: Miroslav Arambašić

Najam vjenčane haljine, svečano muško odijelo, vjenčano prstenje, vjenčana torta i svečana frizura i make up nagrade su koje možete osvojiti sudjelovanjem u kreativnom natječaju na događanju. Više o kreativnom natječaju doznajte NA LINKU.

Posjetite Festival vjenčanja “Reci DA” ovog vikenda u Family Mallu. Na jednom mjestu pronađite inspiraciju i stručne savjete od brojnih izlagača.

Čekamo vas!

Radno vrijeme Festivala vjenčanja 'Reci DA':
Subota: 10:00h - 20:00h
Nedjelja: 10:00h - 19:00h
Ulaz je slobodan.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image