Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INSPIRACIJA ZA ORGANIZACIJU SVOG DANA IZ SNOVA: Festival vjenčanja 'Reci DA' tijekom vikenda privukao tisuće parova

Autor promo

Na sva svoja pitanja brojne su buduće mladenke i mladoženje dobili odgovore kroz vrijedne savjete stručnjaka koji u svijetu vjenčanja već godinama kreiraju trendove i ideje istodobno ih prilagođavajući željama koje su prisutne kod mladenaca, bilo da su orijentirani tradicionalnije ili traže najmodernije elemente kojima će na željeni način uokviriti svoju svečanost.

 I Do Weddings i Campy Photo Booth.jpg Izvor: Miroslav Arambašić

Festival vjenčanja 'Reci DA', koji se tijekom proteklog vikenda održavao u Family Mallu, posjetio je veliki broj budućih mladenaca koji su na izlagačkim prostorima više od 100 izlagača pronašli inspiraciju za organizaciju svog dana iz snova.

Koji su trendovi u vjenčanoj modi? Koja je lokacija idealna za planirani broj uzvanika te kako ju urediti na način koji će sve ostaviti bez daha? Koji slani i slatki menu odabrati?

 Izlagački prostori.JPG Izvor: Miroslav Arambašić

Za kakav tip buketa se odlučiti? Je li pravi izbor za hvatanje foto uspomena pozadina kreirana od cvjetne instalacije ili neka retro ili totalno futuristička opcija? Kakav će nakit i vjenčano prstenje na najljepši način zapečatiti sretnu ljubavnu priču?

Na sva ta pitanja brojne su buduće mladenke i mladoženje dobili odgovore kroz vrijedne savjete stručnjaka koji u svijetu vjenčanja već godinama kreiraju trendove i ideje istodobno ih prilagođavajući željama koje su prisutne kod mladenaca, bilo da su orijentirani tradicionalnije ili traže najmodernije elemente kojima će na željeni način uokviriti svoju svečanost.

 Festival vjenčanja Reci DA u Family Mallu.JPG Izvor: Miroslav Arambašić

Budući mladenci svoj poseban dan žele proslaviti na najljepši mogući način, obogatiti ga trenucima koje će zauvijek čuvati u onom dijelu memorije u kojem se čuvaju najljepša sjećanja. Personalizacija i usmjerenost na doživljaj i ugodu gosta sve su naglašeniji zahtjevi mladenaca, a jedini vječni trend, onaj zbog kojeg se vjenčanje i planira je LJUBAV.

Hvala svim izlagačima na sudjelovanju i budućim mladencima koji su inspiraciju za svoju vjenčanu svečanost pronašli na Festivalu vjenčanja 'Reci DA' u Family Mallu.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image