Ovan

Posao: Danas su mogući neki hitni poslovni razgovori, a ostatak dana bi trebali provesti u uživanju i opuštanju.

Ljubav: Iskoristite dan za druženje s rodbinom, kumovima, uživajte u opuštenoj atmosferi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Većinu rođenih u znaku Bika danas očekuje smanjenje napetosti i znatno manji obim obveza. Ipak, pronađite mjeru u nastojanju da se opustite.

Ljubav: Odličan dan imat će svi predstavnici ovog sazviježđa koji su se planirali više angažirati i konkretizirati svoje namjere prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Obratite pažnju na noge, posebno na koljena i zglobove.

Blizanci

Posao: Nema naznaka ekstra loših astroloških aspekata u najavi za ovaj dan, što se tiče bilo kakvih radnih obveza. Blizance mogu pomalo mučiti vlastite dileme i prioriteti.

Ljubav: Događaji ove subote na ljubavnom planu ne bi trebali biti bitno drugačiji u odnosu na prethodne dane. Čuvajte se zlonamjernih komentara okoline.

Zdravlje: Moguće blaže reumatske tegobe, piše astroputnik.com.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Tipičnim predstavnicima znaka Raka nije loš dan da jako dobro organiziraju svoje vrijeme te uglavnom uspješno obave sve planirane obveze.

Ljubav: Trudite se da budete korektni ali i konkretni kada su u pitanju partnerski odnosi i nema razloga za strah od neugodnih iznenađenja.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Bez obzira na to što je prvi dan vikenda, većina Lavova će imati dodatnu motivaciju za radne aktivnosti. Nađite mjeru, jer neće sve ovisiti o vama.

Ljubav: Koliko god se trudili da budete umjereni u sferi partnerskih odnosa, epilog današnjih događaja ovisi prije svega o razumijevanju druge strane.

Zdravlje: Moguća nervoza, glavobolja.

Djevica

Posao: Planove i vlastite poslovne projekcije ove subote većina osoba rođenih u znaku Djevice može očekivati ​​uspješno, bez značajnijih odstupanja.

Ljubav: Prvi dan vikenda donosi solidnu ljubavnu klimu pa se zajedno s voljenom osobom prvenstveno posvetite održavanju postojećih partnerskih odnosa.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Uravnotežena kombinacija poslovnih obaveza i odmora najavljuje solidan dan i osjećaj zadovoljstva za najtipičnije predstavnike Vaga.

Ljubav: Tijekom ove subote nećete imati najpovoljnije ozračje za konkretne inicijative i izravne iskorake na ljubavnom planu. 

Zdravlje: Bez većih upozorenja.

Škorpion

Posao: Tipične Strijelce očekuje dan s puno obaveza, bilo fizičkih ili psihičkih. Suzite to na minimum prioriteta, nemojte se previše zanositi.

Ljubav: Danas bi se mogle ostvariti gotovo sve vaše zamisli i planovi na ljubavnom planu, pod uvjetom da budete dovoljno strpljivi i taktični.

Zdravlje: Obratite dovoljno pažnje na cirkulaciju.

Strijelac

Posao: Do ​​kraja ovog radnog tjedna očekuje vas rješavanje papirologije, formalnosti, ispravljanje grešaka, ukratko, imate još puno toga za završiti. Samo radite jednu po jednu stvar i uzmite si vremena.

Ljubav: Neće vam ostati puno vremena za ljubavne događaje pa barem isplanirajte nešto za nadolazeći vikend kako biste se iskupili pred voljenom osobom.

Zdravlje: Mogući problemi s probavom.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Prvi dan vikenda najtipičnijim Jarcima donosi vrlo dobru astrološku klimu za uspješnu realizaciju svih praktično planiranih obveza.

Ljubav: Što se događanja na ljubavnom planu tiče, možete očekivati ​​još više razloga za zadovoljstvo, pogotovo ako imate uravnotežen i transparentan partnerski odnos.

Zdravlje: Moguće su manje reumatske tegobe u predjelu donjeg dijela leđa, donosi astroputnik.com. 

Vodenjak

Posao: Prvog dana vikenda nije preporučljivo baviti se više stazama. Postavite prioritete i usredotočite se na najvažnije zadatke.

Ljubav: Danas vrlo vjerojatno nećete imati mira na polju ljubavi. Za očekivati ​​je da ćete dobiti neke zanimljive nove informacije o osobi koja vam se jako sviđa.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Gotovo sve radne aktivnosti prvog dana vikenda tipični predstavnici Riba realno mogu obaviti uz manja kašnjenja i usporavanja, no razloga za veću zabrinutost nema.

Ljubav: Vaša pažnja prvenstveno će biti usmjerena na održavanje ili po mogućnosti podizanje razine već postojećih partnerskih odnosa.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.