Ovan

Oni koji su na putovanju mogli su doživjeti ljubav iz snova. Oni koji ne putuju razmjenjivat će lijepe ideje s drugom stranom. Ojačat će povjerenje u vezama, a samci će biti skloni tražiti samo svoj ideal. Ništa drugo neće biti uzeto u obzir.

Bik

Ako ste zauzeti, možete očekivati ​​financijsku potporu partnera, a preporuča se zajedničko ulaganje u budućnost. Stalno imate dojam da vam partner nešto skriva.

Slobodni ljudi su u ovom razdoblju pretjerano agresivni te će otjerati nekoga tko im je topao. Pokušajte razumjeti što vam partner želi reći jer tako nećete dolaziti u neugodne situacije. Romantični ste i trudite se stvoriti ugodnu atmosferu u svojoj okolini. Trebali biste nastojati cijeniti nečiji trud i osjećaje jer o vama ovisi uspjeh vaše veze.

Posebno vas inspiriraju zajednički planovi, a postoje situacije koje vas dodatno potiču na emocionalnu sreću. Izlazite češće i vidjet ćete da ćete tamo upoznati osobu svojih snova. U kojem će smjeru taj odnos ići, ovisi o vama.

Blizanci

Osjetili ste grubost partnera kojemu je dosta da lebdite u oblacima. Pokušajte biti zreliji i konkretniji. Previše priče ne vodi nikamo, ali dovoljni su iskreni zagrljaji i pogledi da se osjećate dobro i ispunjeno. Bez obzira na nevolje koje vam dolaze iz prošlosti, bit ćete sretni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se novim mogućnostima.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Vodite dinamičan život i često ste u zanimljivom društvu. Ugodne emocije, znaci pažnje i nježnosti ulijevaju pozitivan impuls u vaše raspoloženje. Priželjkujete najveće zadovoljstvo u ljubavnom životu i odnosu s bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmjena emocija i bliski kontakti imaju posebnu 'čar' koja vas pokreće na akciju.

Sve je lako kada se kockice ljubavi slože u zajedničku sliku. Volite sentimentalnu notu koju partner unosi u zajednički život, trenuci romantike i uzavrele strasti predstavljaju poseban izazov. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti. U ljubavnoj romansi s izuzetnom osobom zablistat ćete pravim sjajem. Nema potrebe da vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvijek postoji 'bolji dio stvarnosti' koji ne smijete propustiti, piše astrolook.com.

Lav

Vodite aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mjestima. Priželjkujete nove ili neobične emotivne kontakte na različitim stranama. Ono što se drugima čini teškim ili nemogućim, vama postaje dostupno i predstavlja integriranu varijantu emocionalnog osvajanja.

Očekuju vas ugodne promjene u odnosu s partnerom. Voljena osoba može vas lako potaknuti na pozitivnu reakciju ili na snažne izljeve emocija. Stalo vam je impresionirati jednu osobu na neobičan način, smišljate nove ljubavne taktike. Ako ste slobodni, uživat ćete u novoj romansi. U emotivnom zanosu spremni ste se okušati u nekim novim ili vrlo 'izazovnim' situacijama.

Djevica

U optimističnom raspoloženju uživate u nekim romantičnim susretima ili društvu osobe koja u vama budi velike strasti. Vaše ponašanje najbolje odražava ljubavni užitak ili raspoloženje koje osjećate u nečijoj prisutnosti. Tanka je linija između spajanja i rastanka u ljubavnoj vezi. Zadržite dobro raspoloženje, bez obzira na emocionalni ritam i trenutni ishod.

Važno je slijediti svoj unutarnji instinkt. Razmjena osjećaja i energije između vas i voljene osobe je 'najbolji dio stvarnosti'. Ono što je po vašem ukusu - odgovara vašem partneru. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas uzbudljivi kontakti i susreti.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Preplavljuju vas različite emocije, sve što ima 'ljubavni predznak' privlači vašu pažnju i veliko zanimanje. Osjećate da ste na emocionalnoj prekretnici pa pažljivo analizirate partnera ili osobu koja vam se sviđa. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem.

Emocionalni sklad najljepši je odraz intimne sreće koja vas prati. Mnoge stvari postaju ostvarive tek kada svoje misli i osjećaje podijelite s bliskom osobom. U kombinaciji sa snažnom maštom i zavodničkim sposobnostima, vrlo privlačno djelujete na svoju okolinu. Nema razloga sumnjati u svoju sreću u ljubavi.

Škorpion

U ovom razdoblju planirate nešto promijeniti u svom izgledu na bolje, što će u konačnici imati pozitivan učinak na suprotni spol. Imat ćete ugodan susret s Vagom ili Vodenjakom. Zauzeti će biti obasuti pažnjom svojih partnera. Ne preispitujte motive voljene osobe, već prihvatite pažnju koja vam se nudi.

Duboko u sebi želite da nova veza u kojoj ste potraje. Krajem ovog perioda moguća je sumnja kod partnera u iskrenost vaše ljubavi. Od vas se očekuje da donesete odluku i razmislite što učiniti.

Ako ste u braku, moguće je putovanje iznenađenja za praznike ili neku posebnu priliku. Samci ne bi trebali započinjati vezu osim ako nisu potpuno sigurni da joj se žele posvetiti. Moguće je ugodno iznenađenje. Krajem ovog perioda očekuje vas lijep izlazak s prijateljima koje dugo niste vidjeli, a koji su vam dragi.

Strijelac

Osjećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Sviđa vam se nečije ponašanje i volja da vam ugodi na različite načine. Emocionalni zanos ponekad treba kontrolirati, obratiti pažnju na nečije komentare. Sve ima smisla, ako postoji zajednički dogovor i dobra volja. Prihvatite realnu sliku u ljubavnoj vezi. Suočavanje s istinom je olakšanje i najavljuje dobar početak. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Netko će vas šarmirati izgledom i stilom ponašanja. Nema razloga da budete prestrogi prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoje potisnute osjećaje ili namjere. Učinite posebnu gestu pažnje u znak podrške zajedničkoj sreći.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Bit ćete veseli zbog stvari koje su vam drage. Slijede ugodne zabave bez prevelike pompe, kao i opuštanje u krugu najmilijih. Činit će vam se da je sve moguće. Bit ćete otvoreni i vjerovat ćete onima koji vas vole. Zadovoljstvo je tu.

Vodenjak

Dobre vijesti za vas! Sada je idealno vrijeme da prebolite bivšeg. Zvijezde su savršeno aspektirane, što znači da ćete biti dodatno privlačni suprotnom spolu. Zato ne gubite vrijeme i energiju na bivše, već se fokusirajte na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu. Znakovi s kojima je moguća ozbiljna veza: Škorpion, Ribe, Bik. Izbjegavajte: Vagu, Ovan, Blizance.

Riba

Ovo je osjetljivo razdoblje za vas u raznim aspektima. Moguće su emocionalne blokade u odnosu s partnerom, bez obzira imate li partnera ili ste slobodni, slijede vas razdoblja izolacije ili emocionalne udaljenosti, razne poteškoće. Savjet je da skupite unutarnju snagu i imate puno strpljenja u iščekivanju da vam svanu novi sunčani, ljubavni i sretni dani.