Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

REZULTAT KAO IZ KOZMETIČKOG SALONA: Najefikasnija anticelulitna masaža koju možete učiniti i sami

Sredina svibnja je pravo vrijeme da krenete u borbu protiv celulita, a u nastavku saznajte odličnu metodu.

 Anticelulitna masaža Izvor: Shutterstock

Pitanje je dana kada ćemo uskočiti u prozračnije modne komade, ali i one koji otkrivaju nešto više kože. Visoke temperature prve otkrivaju da zimi nismo baš vodili računa o prehrani, a najdelikatnije mjesto su bedra na kojima je gotovo nemoguće ne primijetiti celulit.

Iako je on sasvim normalna pojava i svaka ga žena ima, s druge strane, želimo njegovu vidljivost svesti na minimum.

 Noge Izvor: Shutterstock

Bez obzira na prirodne sklonosti, njegovoj vidljivosti pridonosi i nedostatak tjelesne aktivnosti. Također, celulit nije uzrokovan samo hormonskom neravnotežom i lošom prehranom, već i problemima s cirkulacijom krvi i limfe te povećanom količinom toksina u masnom tkivu. Izbjegavanje toksina je prilično teško jer su svuda oko nas; u zraku, plastici, prehrambenim aditivima itd., te su dijelom odgovorni za njegovu vidljivost.

Možda je lakše uklanjanje celulita prepustiti učinkovitim proizvodima za njegu kože, ali najbolje rezultate možete postići redovitim masažama. Masaža koja se istaknula kao najučinkovitija je 'cupping', tretman koji trenutno poboljšava prokrvljenost i smanjuje vidljivost celulita.

 Noge Izvor: Shutterstock

Kako se izvodi cupping masaža?

Sve što trebate za ovu masažu je udobno se smjestiti ispred televizora i 'prelaziti' silikonskom čašicom preko celulita stvarajući vakum. Klizite čašicom po cijeloj površini kako biste razbili masne naslage, a osim što ćete potaknuti proces detoksikacije, ujedno ćete zategnuti i zagladiti kožu. Tretman je bezbolan, a rezultati vidljivi u kratkom vremenu.

Uz redovitu masažu, koju bi bilo idealno raditi jednom do dva puta tjedno, važno je voditi nešto aktivniji život i pripaziti na prehranu. Samo takvom kombinacijom možete uspješno ukloniti sav celulit, ali i spriječiti njegov povratak.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image