Ovan

Posao: Ne nosite se sa sto strana odjednom jer će vam takav način funkcioniranja donijeti samo gubitak energije i poluobavljene poslove.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, bit ćete vrlo aktivni po pitanju izlazaka, tulumarenja i druženja. Iskoristite ovu pozitivnu energiju i uživajte u svakom trenutku.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Bik

Posao: Trebat će vam podrška ili pomoć, ali ona će izostati ili će se prolongirati za neki naredni period. Ne dopustite da vas to demoralizira.

Ljubav: Iznenadite voljenu osobu prijedlogom za zajedničko putovanje ili novu slobodnu aktivnost.

Zdravlje: Osjetljivost kardiovaskularnog sustava.

Blizanci

Posao: Blizanci, vaša predanost i trud u svemu što se tiče poslovnog segmenta više će nego doći do izražaja.

Ljubav: Budite pozitivni, dobro raspoloženi, iznenađenja nisu isključena, pogotovo ako planirate izlazak s društvom.

Zdravlje: Čuvajte se prehlada, piše Astroputnik.com. 

Horoskop
WAVEBREAK / PROFIMEDIA 

Rak

Posao: Na vašem profesionalnom putu danas nema prepreka, bit će dovoljno da malo razmislite kako biste povukli prave poteze koji će vam donijeti rezultate kojima se nadate.

Ljubav: Slobodni Rakovi, priuštite si više izlazaka jer možda upoznate savršenog partnera za sebe.

Zdravlje: Pokušajte se ne umarati previše.

Lav

Posao: Odličan radni dan za Lavove da uspješno i na vrijeme završe svoje poslovne obveze. Budite motiviraniji i aktivniji u odnosu na ostatak okoline, imate liderske kvalitete i one bi trebale biti uočljive.

Ljubav: Vašoj vezi morate dati malo boje i još više pozitivne energije, a nesuglasice i svađe ostaviti po strani, inače se ništa neće promijeniti.

Zdravlje: Uzimajte više vitamina i poradite na zdravoj prehrani.

Djevica

Posao: Danas pažljivo pregledajte dokumentaciju, budite pažljivi u dogovorima jer vas očekuje vrlo dinamičan dan, posebno na polju komunikacije.

Ljubav: Slobodne Djevice, oko vas su nove ljubavne ponude i novi ljudi. Ali vi ih ili ne vidite ili ih ne shvaćate ozbiljno.

Zdravlje: Pokušajte pronaći potrebnu ravnotežu između obaveza i odmora.

Vaga

Posao: Sve što se tiče poslovne komunikacije i dogovora moglo bi biti popraćeno trzavicama koje nisu vaša izravna odgovornost. Pobrinite se za papirologiju i dugove.

Ljubav: Danas vas očekuje promjenljivo raspoloženje na ljubavnom planu. Potrebno je malo više zajedničkog truda da sve funkcionira kako treba. Vi napravite prvi korak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Imat ćete kontakte s teškim ljudima, a s onima koji su vam nadređeni u ne baš harmoničnom odnosu pa vas to može malo živcirati, ali nikako odvratiti od željenog cilja.

Ljubav: Odličan dan za druženje i nova poznanstva. Budite otvoreni, iskreni i opušteni.

Zdravlje: Osjetljivost gornjeg dijela kralježnice ramena, prenosi Astroputnik.com.

Strijelac

Posao: Danas morate u prvi plan staviti svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Morat ćete se osloniti na provjerene suradnike.

Ljubav: Susret s mlađom osobom svakako bi mogao najaviti zanimljivo iskustvo na ljubavnom planu te započeti niz novih zanimljivosti u vašem emotivnom životu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Ako ste sigurni u svoju poslovnu viziju, ne dopustite da vas uvjere u druga rješenja. Potrebna vam je podrška kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namjere.

Ljubav: Morate definirati svoje emocije i odnos prema osobi koja vam već duže vrijeme okupira pažnju.

Zdravlje: Kronične bolesti.

Vodenjak

Posao: Mogući su važni poslovi, novi kontakti s inozemstvom. Budite maksimalno usredotočeni i pratite što se događa oko vas.

Ljubav: Danas nema posebnih izazova na ljubavnom planu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Ne potpisujte ugovore ako ne morate, a ako morate neka budu samo s provjerenim suradnicima.

Ljubav: Vaše zavodničke sposobnosti danas bi mogle biti stavljene na kušnju pa ako vam je to u interesu, uživajte, bit će prilike. Pustite mašti na volju.

Zdravlje: Čuvajte kralježnicu.