Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP: Vodenjaci privlače suprotni spol poput magneta, a njih čekaju svađe cijeli tjedan

Pogledajte kako su vam zvijezde naklonjene na ljubavnom planu od 22. do 29. svibnja 2023. godine.

 Horoskop Izvor: WAVEBREAK / PROFIMEDIA

Ovan

U optimističnom raspoloženju uživate u nekim romantičnim susretima ili društvu osobe koja u vama raspiruje velike strasti. Vaše ponašanje najbolje odražava ljubavni užitak ili raspoloženje koje osjećate u nečijoj prisutnosti. Tanka je linija između spajanja i rastanka u ljubavnoj vezi. Zadržite dobro raspoloženje, bez obzira na emocionalni ritam i trenutni ishod.

Važno je slijediti svoj unutarnji instinkt. Razmjena osjećaja i energije između vas i voljene osobe je “najbolji dio stvarnosti”. Ono što je po vašem ukusu - odgovara vašem partneru. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas uzbudljivi kontakti i susreti, piše astrolook.com.

Bik

Osjetili ste grubost partnera kojemu je dosta da lebdite u oblacima. Pokušajte biti zreliji i konkretniji. Previše priče ne vodi nikamo, ali dovoljni su iskreni zagrljaji i pogledi da se osjećate dobro i ispunjeno. Bez obzira na nevolje koje vam dolaze iz prošlosti, bit ćete sretni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se novim mogućnostima.

Blizanci

Iskoristite svaki trenutak. Stalno pokušavate promijeniti svoj ljubavni odnos u skladu sa svojim osobnim željama i interesima, ali imate dojam da stalno lupate glavom o zid. Međutim, ovo je period kada ćete imati lošu komunikaciju s partnerom. Ono što se vama može činiti jasnim i prihvatljivim, vašem je partneru potpuno suprotno. Ovih dana malo je nade da ćete pronaći dovoljno izazovnog partnera koji će zadovoljiti vaše kriterije, ali ne brinite, u sljedeće razdoblje ulazite s novim mogućnostima za partnerstvo.

Savjet za zauzete: Ne rješavajte partnerove probleme ako on to od vas ne traži. Moguće je upuštanje u kratku avanturu o kojoj ne znate apsolutno ništa. Trenutno ste ranjivi pa prepustite partneru da kreira zajednički život. Pokušajte maksimalno uživati ​​u privilegijama koje dobivate od obitelji i prijatelja.

Samcima predstoji novo poznanstvo koje obećava uzbudljive emocije i 'užitak'.

 Horoskop Izvor: WAVEBREAK / PROFIMEDIA

Rak

Ovaj tjedan niste dobro raspoloženi jer vaš partner pokazuje veliki stupanj nervoze pa su moguće i međusobne svađe. Pokušajte se prilagoditi ovoj situaciji jer vaš partner može imati velikih problema, stoga se pokušajte kontrolirati kako ne biste rekli nešto krivo i pogoršali situaciju. Ovaj tjedan nikako nije naklonjen dobrim partnerskim odnosima. Loši dani su utorak i cijeli vikend.

Lav

U ovom razdoblju planirate nešto promijeniti u svom izgledu nabolje, što će u konačnici imati pozitivan učinak na suprotni spol. Imat ćete ugodan susret s Vagom ili Vodenjakom. Zauzeti će biti obasuti pažnjom svojih partnera. Ne preispitujte motive voljene osobe, već prihvatite pažnju koja vam se nudi. Duboko u sebi želite da nova veza u kojoj ste potraje.

Krajem ovog perioda moguća je sumnja kod partnera u iskrenost vaše ljubavi. Od vas se očekuje da donesete odluku i razmislite što učiniti. Ako ste u braku, moguće je putovanje iznenađenja za praznike ili neku posebnu priliku. Samci ne bi trebali započinjati vezu osim ako nisu potpuno sigurni da joj se žele posvetiti. Moguće je ugodno iznenađenje.

Krajem ovog perioda očekuje vas lijep izlazak s prijateljima koje dugo niste vidjeli, a koji su vam dragi.

Djevica

Skloni ste čestim promjenama raspoloženja i lako gubite emocionalnu kontrolu. Preuveličavate svoje emocionalne potrebe i subjektivno procjenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, ne dopustite da vam nedostaje romantike i nježnosti. Emocionalna slabost ili oduševljenje koje osjećate prema jednoj osobi dobar je znak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite posebnu gestu pažnje u znak podrške zajedničkoj sreći. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Netko će vas šarmirati. Vaša dobitna kombinacija je spoj lijepih i korisnih stvari.

Možda će vas zanimati...

Vaga

Stalo vam je da prevladate nemir ili 'emotivnu krizu' pa ste pred novom odlukom koju želite priopćiti voljenoj osobi. Moguće je da vaš partner izražava nezadovoljstvo i pokušava vas uvjeriti u drugačiji način razmišljanja. Privremena udaljenost od voljene osobe ili emocionalna udaljenost trebala bi vas potaknuti na dobru odluku.

U rješavanju ljubavnih dilema važno je sačuvati unutarnju energiju i psihičku ravnotežu. Sve je riješeno dobro, po principu dogovora i zajedničkih emocija. Učinite sve što je potrebno da spasite svoju ljubav i osobu do koje vam je stalo. Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti djeluju više kao 'zamjena' za neke neispunjene želje koje imate. Srećom, očekuje vas dobar ljubavni epilog na obostrano zadovoljstvo.

Škorpion

Oni koji su na putovanju mogli su doživjeti ljubav iz snova. Oni koji ne putuju razmijenit će lijepe ideje s drugom stranom. Ojačat će povjerenje u vezama, a samci će biti skloni tražiti samo svoj ideal. Ništa drugo neće doći u pitanje.

Strijelac

Trebate li donijeti važnu odluku kada je u pitanju vaš emotivni život, najbolje bi bilo strpljivo pričekati i ostaviti stvari kako jesu. Zvijezde vam nisu dovoljno naklonjene, zbog čega je moguće da će vaši planovi krenuti 'lošim putem' ili da se neće ostvariti ono što želite. Malo strpljenja i više razumijevanja i razmišljanja reći će vam kada je najbolje vrijeme da ih provedete.

 Horoskop Izvor: Shutterstock

Jarac

Veza s voljenom osobom bit će jaka u dalekim i neobičnim temama i zanimanjima. Pred vama su dani u kojima ćete razmjenjivati ​​ideje o svemu i svačemu, ali će vas oboje ispunjavati. Oni koji su još slobodni, tražit će osobu svojih snova.

Vodenjak

Ako ste u vezi: Bit ćete puni inicijative i stalno u pokretu, što će pozitivno utjecati na vaš brak ili emotivnog partnera. Možete unijeti dinamiku u svoju vezu i ispuniti svaki zajednički trenutak. Vaši će prijedlozi uglavnom biti prihvaćeni s entuzijazmom. Partner će vam udovoljavati i dopustiti vam da vodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali pripazite da ne pretjerate. Dopustite partneru da povremeno preuzme vodstvo, predložite zajedničke trenutke, preuzme vodstvo. Ako budete pokušavali raditi po svom, u drugom dijelu mjeseca će doći do neugodne svađe.

Ako ste slobodni: Počet ćete privlačiti osobe suprotnog spola poput magneta. Djelovat ćete izrazito karizmatični, što će povećati vašu popularnost i donijeti brojne šanse za ulazak u novu emotivnu vezu. Kako će i vaša strast rasti, moguće je da ćete imati nekoliko prolaznih avantura prije nego što se odlučite za osobu s kojom ćete započeti ozbiljnu vezu. Čuvajte se pojačanih strasti jer biste se mogli zaljubiti u osobu s kojom nećete imati sreće u ljubavi.

Riba

Osjećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Sviđa vam se nečije ponašanje i volja da vam ugodi na različite načine. Emocionalni zanos ponekad treba kontrolirati, obratiti pažnju na nečije komentare. Sve ima smisla, ako postoji zajednički dogovor i dobra volja. Prihvatite realnu sliku u ljubavnoj vezi. Suočavanje s istinom je olakšanje i najavljuje dobar početak.

Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Netko će vas šarmirati izgledom i stilom ponašanja. Nema razloga da budete prestrogi prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoje potisnute osjećaje ili namjere. Učinite posebnu gestu pažnje u znak podrške zajedničkoj sreći.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image