Ovan

Posao: Dan pred nama obećava početak novih suradnji i projekata. Dobit ćete informacije bitne za nastavak svojih planova, što će vam značajno olakšati funkcioniranje.

Ljubav: Ono što bi moglo poljuljati rutinu tijekom današnjeg dana su izlasci i dobar provod uz dobro društvo.

Zdravlje: Moguće nesanice, predviđa Astroputnik.

Bik

Posao: Od samog početka radnog dana budite spremni na bombardiranje promjenama dogovorenih planova i zahtjevima koji vam nikako neće odgovarati.

Ljubav: Mnogi bi Bikovi mogli pronaći utjehu i zaštitu od stresnog dana u zagrljaju punom ljubavi.

Zdravlje: Provjerite krvni tlak.

horoskop
Unsplash 

Blizanci

Posao: Očekuje vas više ljepših i vrijednih stvari na profesionalnom planu, posebno kada je u pitanju jačanje poslovne pozicije.

Ljubav: Zbog velike angažiranosti na drugim poljima, logično je da vam za ljubav neće ostati previše energije, no i za neobavezni flert uvijek možete pronaći rezervu.

Zdravlje: Mogući problemi s hormonskom neravnotežom. Obavite preventivne preglede.

Rak

Posao: Budite uporni i ustrajni u nastojanju da prezentirate i progurate svoju ideju, projekt, ne obazirite se na komentare drugih.

Ljubav: Ako spadate u grupu Rakova koji su zadovoljni partnerskim odnosima, bilo u vezi ili braku, logično je da od voljene osobe očekujete razumijevanje i podršku.

Zdravlje: Budite umjereni u svemu.

horoskop
Unsplash 

Lav

Posao: Pred Lavovima je uspješan i aktivan dan, bez obzira radi li se o dovršavanju ranije preuzetih obveza ili ćete se odlučiti na novu inicijativu.

Ljubav: Na ljubavnom polju neke stvari nisu pod vašom kontrolom, odnosno onako kako bi vama najviše odgovaralo. Možda biste trebali razmisliti o spuštanju kriterija.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Djevica

Posao: Obuzdajte svoje impulzivno ponašanje i pustite da se stvari odvijaju same od sebe, sigurno ćete pronaći rješenje. Danas nije preporučljivo ulaziti u sukobe s autoritetima.

Ljubav: Prilika za uživanje u flertu i šarmiranju novih dragih ljudi bit će malo ovog dana. No, od ozbiljnijih priča nema ni naslutiti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

horoskop
Unsplash 

Vaga

Posao: Danas ćete biti opterećeni poslom i obavezama, nerviranjem, zahtjevnim osobama s kojima morate komunicirati. Pazite da ne ispaštate zbog tuđih grešaka.

Ljubav: Nemojte se iznenaditi ako dobijete potvrdu da je netko jako zainteresiran da vas bolje upozna.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Mogla bi vas pratiti napetost u kolegijalnim odnosima i osjećaj da stalno jurite s vremenom i kasnite na sve. Ništa neće pobjeći.

Ljubav: Na ljubavnom planu očekuje vas prosječan dan bez naznaka spektakularnih događaja, što u suštini ne znači ništa loše.

Zdravlje: Više se krećite, vježbajte.

Strijelac

Posao: Bez većih razlika i odstupanja u odnosu na prethodni dan. Pripazite na komunikaciju s poslovnom okolinom jer su mogući ozbiljniji propusti i kašnjenja.

Ljubav: Prateći splet okolnosti tokom današnjeg dana uglavnom će ići na ruku vašim težnjama na polju ljubavnih odnosa. Uživajte.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog tlaka.

horoskop
Unsplash 

Jarac

Posao: Ono osnovno i najvažnije na profesionalnom planu je pod vašom kontrolom, pa ćete imati dovoljno razloga da budete zadovoljni postignutim. Očekuje vas podrška i dobra suradnja s nadređenima.

Ljubav: Ako postoji dilema oko nejasnih, ali ipak dovoljno intrigantnih vibracija koje dolaze od drage osobe iz bliskih poslovnih krugova, evo prilike da to konačno provjerite.

Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Vodenjak

Posao: Sve što ste planirali za ovaj radni dan, ma koliko vam se činilo realnim, još jednom provjerite i eventualnom korekcijom prištedite si mnogo nerviranja.

Ljubav: Važno je ostati svoj i ne upasti u zamku ishitrenih odluka.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Dobro procijenite vrijeme i financijska ulaganja i nemojte se razboljeti i sve će proći u najboljem redu.

Ljubav: Pokušajte što više biti u pokretu, uz društvo, izlaske i dobar provod.

Zdravlje: Moguća osjetljivost zglobova, sitnih kostiju.