Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'POKAZALA MI JE DA NEMA GRANICA': S Tinom Turner godinama je nastupala prelijepa Hrvatica, zadnja Miss Jugoslavije

Bivša Miss Jugoslavije pronašla je svoju ljubav u plesu, a zahvaljujući njemu imala je priliku proputovati svijet plešući s Tinom Turner.

  Izvor: Story

Riječanka Ivona Brnelić imala je priliku upoznati i surađivati s Tinom Turner.

Bivša Miss Jugoslavije pronašla je svoju ljubav u plesu, a zahvaljujući njemu imala je priliku proputovati svijet plešući s Tinom. Posljednji put plesala je s kraljicom rock'n'rolla na dodjeli nagrada Grammy.

'Ja sam kroz to naučila biti perfomer i doći do nekih svemirskih osjećaja dok plešeš', priznala je Ivona jednom prilikom za IN magazin.

  Izvor: Story

'Kad ti radiš s najboljim ljudima i onda ti oni pokažu koliko je to više od plesa. Ti kad radiš s jednom osobom kao što je Tina Turner, ona funkcionira na nekim totalno drugim vibracijama. Njezina dubina je nešto što ja zapravo ne mogu opisati riječima', opisala je Ivona Tinu pa dodala:

'Pokazala mi je zapravo da nema granica. Čovjek se uvijek limitira da može nešto do tud ili ne može više zbog toga. Ona je osoba koja je totalno otvorena i njezin talent je toliko ogroman da kad si u blizini shvatiš zapravo koliki je to jedan universe, jedan svemir svega.'

  Izvor: Story

Ivona je surađivala s Destiny's Child, Spice Girls, Usherom i drugima, a na vrhuncu karijere vratila se u Hrvatsku i u Rijeci otvorila plesni studio.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image