Astrolozi otkrivaju da nas 31. svibnja očekuje vrlo važan tranzit Venere u znaku Raka koji nam donosi nježnost.

Pojedini će znakovi Zodijaka biti posebno emotivni, puno više nego inače pa bi trebali pripaziti na svoje postupke na dan punog Mjeseca 4. lipnja i mladog Mjeseca 18. lipnja. Lipanj će biti posebno težak za jedan znak, dok će Biku svadbena zvona zvoniti na vratima. 

Horoskop
Shutterstock 

OVAN

Predviđa vam se dobar sklad i povezanost s partnerom. Provodite vrijeme zajedno kako biste ojačali svoju vezu. U drugoj polovici mjeseca posao i neke druge obveze mogu vas udaljiti, a odnosi postati nemirni. Za one koji nisu u vezi ovo je dobar mjesec - bavite se zabavnim stvarima, izlazite, ali nemojte srljati u vezu.

BIK

Prva polovica mjeseca možda neće biti emocionalno zadovoljavajuća. Morate pokušati kontrolirati svoj vokabular i temperament. Ne dopustite da vaš ego pokvari stvari između vas i vašeg partnera. Oni koji su slobodni mogli bi upoznati nekoga fantastičnog, možda čak i partnera iz snova. Budite svoji, ponašajte se u skladu sa svojim karakterom i instinktom i nemojte pokušavati biti ono što niste. Čini se da je druga polovica mjeseca dobro vrijeme za prosidbe za sve one koji se žele vjenčati.

BLIZANCI

U prvoj polovici mjeseca nedostajat će harmonije i strpljenja. Komunikacija je ključna, stoga razgovarajte s partnerom iskreno i otvoreno. Razumijevanje i poštivanje želja ključ je snažne veze. Druga polovica mjeseca donijet će vam zadovoljstvo i sreću. S druge strane, oni koji su sami mogli bi se u prvoj polovici mjeseca osjećati usamljeno i razočarano. Zvijezde nakon toga predviđaju dobar i romantičan provod. Iskoristite svoje vrijeme za brigu o sebi i njegu.

Horoskop
WAVEBREAK / PROFIMEDIA 

RAK

Prva polovica mjeseca bit će usmjerena na prijateljske odnose. Parovima možda neće biti baš uzbudljivo, pogotovo u drugom dijelu mjedeca kada može doći do nesporazuma i svađa. Ipak, nemojte se udaljavati od partnera. Savjet je rješavati probleme, a ne gurati ih pod tepih. Trebat će vam puno truda da održite mir i harmoniju. Oni koji nisu u vezi mogu biti pretjerano emotivni i posesivni. Ovo nije najbolje vrijeme za jačanje veza i zaklinjanje na ljubav, pričekajte da prođe neko vrijeme.

LAV

Prva polovica mjeseca bit će uzbudljiva za parove - kako u seksualnom, tako i u prijateljskom smislu. Zajednički odmor bit će dobra ideja. Pred kraj mjeseca bit ćete pod pritiskom zbog svakodnevnog posla i obaveza. Savjetuje se ostati smiren i strpljiv. Za one koji su slobodni, ovo je dobro vrijeme za zabavu, ali ne igrajte se vatrom ako s nekim gradite vezu, pokažite svoju odanost.

DJEVICA

Djevice bi trebale biti oprezne sa svojim vezama u lipnju 2023. godine. Pokušajte se ne miješati i savjetujte partnera o svemu. Osobni prostor neophodan je za harmoniju, a vaša veza prolazi kroz monotonu fazu i trebate smisliti kako to začiniti. Pokušajte zajedno raditi različite stvari. Oni koji su sami upoznat će zanimljive ljude i uživati ​​u međusobnom društvu. Nemojte žuriti s vezanjem, uzmite si vremena da vidite kamo sve to vodi.

Horoskop
Shutterstock 

VAGA

Početak mjeseca bit će dobar za parove, pogotovo ako planirate obitelj. Poštujte međusobne želje, budite ljubazni i pažljivi, pazite na svoju narav i rječnik. Samci će se jako zabaviti sa svojim simpatijama. Dobar je trenutak da predložite nešto ozbiljnije, ali samo ako ste spremni na obvezu, piše Elle.rs.

ŠKORPION

Ovaj mjesec će biti prosječan za Škorpione. Ne zaboravite unijeti začin i uzbuđenje u svoju vezu, a ako ste slobodni dotjerajte se i izađite u grad. Možda se počnete viđati s nekim tko vam se dugo sviđao, ali ništa se nije dogodilo. Polako, jer lipanj nije vrijeme za izgradnju novih dubokih veza.

STRIJELAC

U lipnju ćete imati stabilan odnos s partnerom. Morat ćete posvetiti više pažnje i razumijevanja jer vas krajem mjeseca očekuju drugačiji izazovi. Oni koji su slobodni željet će izgraditi jaču vezu s nekim tko im se sviđa, a možda će ih čak upoznati s prijateljima i obitelji. Ne žurite, već uživajte u životu.

Horoskop
Shutterstock 

JARAC

Mjesec lipanj će za vas biti emotivno zadovoljavajući, pod uvjetom da svoj posao i pritisak ne nosite kući. Neriješena pravna pitanja ići će vam u prilog. Samci će vjerojatno sresti nekoga iz svoje prošlosti i obnoviti stare osjećaje. Pokušajte učiti iz prošlih pogrešaka i ovaj put budite otvoreniji i pozitivniji ako želite krenuti ispočetka.

VODENJAK

Vodenjacima će lipanj započeti neslaganjem među partnerima. Poštujte svog partnera, budite pažljivi i puni ljubavi i stvari će se poboljšati kako mjesec bude odmicao. Samci bi se trebali usredotočiti na izgradnju najbolje verzije sebe, a ne na flert. Posvetite se treningu i zabavi i nemojte donositi nepromišljene odluke zbog kojih biste mogli požaliti.

RIBA

Morate njegovati odnose uz kvalitetno vrijeme. Druga polovica mjeseca bit će bolja što se tiče ljubavi i romantike. Treba odbaciti ego i potruditi se stvoriti ugodnu atmosferu u domu. Samci bi se trebali zabavljati s prijateljima, a ako imate nekog posebnog, budite ljubazni i puni razumijevanja. Ovo nije vrijeme da se nekome ozbiljno posvetite.