Ovan

Posao: Još jedan vrlo dobar i profesionalno učinkovit radni dan očekuje osobe rođene u znaku Ovna. Moguća su manja kašnjenja zbog koordinacije sa sporijim suradnicima.

Ljubav: Nema najava nekih posebno loših scenarija, ali danas vam većina stvari na ljubavnom planu nekako izmiče iz ruku.

Zdravlje: Osim doze nestrpljenja, ništa zabrinjavajuće.

Bik


Posao: Nešto bolja organizacija i odmah produktivniji tipični Bikovi na poslovnim zadacima. Potencijalni verbalni nesporazumi s nadređenima mogu izazvati napetost.

Ljubav: Drugi dan u tjednu trebao bi biti preslika prethodnog na polju emotivno – ljubavnih događanja, uz moguće ugodno iznenađenje od voljene osobe.

Zdravlje: Provjerite krvni tlak.

Blizanci

Posao: Većinu aktivnosti tijekom ovog radnog dana većina će Blizanaca usmjeriti prema širenju kruga poslovnih suradnika, te otvaranju vrata za ambicioznije profesionalne projekte.

Ljubav: Za očekivati ​​je da ono što vam se nudi pred očima bude manje zanimljivo od onoga što vam se događa iza leđa, na planu emotivno – ljubavnih odnosa.

Zdravlje: Obratite pažnju na osjetljivost grla i dišnog sustava.


Rak

Posao: Puno radnih zadataka za ovaj dan tipični Rakovi imaju na umu, ali bit će sasvim zadovoljavajuće ako uspješno realizirate pola očekivanog.

Ljubav: Oni koji su zadovoljni trenutnim stanjem u ljubavnom životu neće imati razloga za brigu, a oni koji bi htjeli nešto promijeniti, hrabro naprijed.

Zdravlje: Vrlo dobro.

horoskop
Shutterstock 

Lav

Posao: Pred Lavovima je solidan dan koji žele uspješno završiti prethodni poslovni ciklus. Budite opušteni i nemojte žuriti s novim idejama i nametanjem svojih stavova.

Ljubav: Potencijalni ljubavni rudnici neugodnih iznenađenja danas vas vrebaju sa više strana. Pokušajte proći sa što manje kolateralne štete i čuvajte leđa.

Zdravlje: Za danas nema većih zdravstvenih upozorenja, piše Astroputnik.

Djevica

Posao: Unatoč kvalitetnom radu i profesionalnom odnosu prema poslu, većina tipičnih Djevica današnjice nailazi na sumnjičave i upitne poglede nadređenih.

Ljubav: Danas nema naznaka bitnih promjena u vašem ljubavnom životu. Za očekivati ​​je da ćete se najviše baviti analizom vlastitog ponašanja u ovoj sferi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Najtipičniji predstavnici ovog astrološkog znaka imat će odličan radni dan, bilo da dovršavaju započete obveze ili započinju nove poslovne zadatke.

Ljubav: Opušteno druženje i lagani razgovor bez velikih očekivanja s voljenom osobom najrealniji je scenarij.

Zdravlje: Nema većih zdravstvenih upozorenja.

Škorpion

Posao: Koliko-toliko normalan radni dan, očekuje većina osoba rođenih u znaku Škorpiona. Mogući su preliminarni razgovori o novim poslovnim idejama.

Ljubav: Ovaj dan bi mogao biti zanimljiv i na ljubavnom planu, a vi dajte svoj doprinos, prema svojim željama i mogućnostima.

Zdravlje: Uglavnom stabilno.

Strijelac

Posao: Tipičnim Strijelcima ovaj dan također može donijeti dobre rezultate i više razloga za zadovoljstvo, samo uz previše potrošene i raspršene energije na usputne aktivnosti.

Ljubav: Drugi dan u tjednu nije ni blizu vašeg optimalnog ljubavnog izdanja, pa je pametno inicijativu, ako se ukaže prilika, prepustiti drugoj strani.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.


Jarac

Posao: Osobe rođene u znaku Jarca danas bez većih poteškoća uspijevaju ostvariti većinu postavljenih radnih zadataka.

Ljubav: Imat ćete vrlo povoljnu astrološku klimu da poradite na stabilizaciji postojećih partnerskih odnosa, ali i da nečim sitnim iznenadite voljenu osobu.

Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Vodenjak

Posao: Tipični predstavnici Vodenjaka danas bi mogli povući jedan od uspješnijih poslovnih poteza, pod uvjetom da dobro taktički prepoznaju situaciju i trenutak akcije.

Ljubav: S druge strane, najmanje će ljubavnih briga imati oni Vodenjaci koji današnje ljubavne izazove svladavaju sa što manje priče i kritika.

Zdravlje: Sasvim solidno.


Riba

Posao: Korektan i radan dan u granicama realnih očekivanja, očekuje većina osoba rođenih u znaku Riba. Pokušajte ne reagirati burno na neke kritike.

Ljubav: Što se današnjih potencijalnih ljubavnih događanja tiče, bilo bi dobro da ne analizirate previše, prepustite se valu emocija.

Zdravlje: Za danas nema zdravstvenih upozorenja.