Ovan

Skloni ste čestim promjenama raspoloženja i lako gubite emocionalnu kontrolu. Preuveličavate svoje emocionalne potrebe i subjektivno procjenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, ne dopustite da vam nedostaje romantike i nježnosti. Emocionalna slabost ili oduševljenje koje osjećate prema jednoj osobi dobar je znak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite posebnu gestu pažnje u znak podrške zajedničkoj sreći. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Netko će vas šarmirati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lijepih i korisnih stvari, piše astrolook.com.

Bik

U narednim danima neće biti značajnijih pomaka u vašim emotivnim odnosima. Svakako ćete imati dovoljno energije, pogotovo za komunikaciju pa će mnogi ono što im emotivno nedostaje nadoknaditi riječima. U tome će i uspjeti.

Blizanci

Ako ste u vezi: Vaš supružnik ili emotivni partner i vi imat ćete mnogo ideja i prijedloga kako možete poboljšati zajednički život i poboljšati svoju emocionalnu povezanost. Uživat ćete u razgovorima o raznim temama koje ćete voditi svaki dan kad god ste u mogućnosti. Pomoći će vam da lakše organizirate zajedničke planove, a bit će vam i zabavno. Uživat ćete u zajedničkim izlascima, kako u restorane i kafiće, tako i na uobičajena mjesta na koja volite odlaziti, organizirat ćete izlete na razna mjesta, gdje god se možete izdvojiti iz mase i gdje možete provoditi vrijeme sami sa svojim voljeni.

Ako ste slobodni: Imat ćete dobar nastup pred osobom koja vam se sviđa i uspjet ćete privući njenu pažnju. Nastojat ćete se prethodno dobro informirati o tome što vašu simpatiju zanima, što voli, kakvi tipovi ljudi je zanimaju te ćete joj se predstaviti upravo onakvim kakvim ona zamišlja idealnu osobu. Pazite da ne pretjerate, jer ako se previše pretvarate da ste ono što vam nedostaje, čeka vas neslavan kraj. Ako ste mudri i šarmantni, moći ćete je pridobiti i ući u novu vezu. Nešto starije osobe bit će strastvene i pune samopouzdanja. Neće se libiti izravno pristupiti osobi koja im se sviđa i prijeći s riječi na djela. Faktor iznenađenja pomoći će im da postignu uspjeh. Moraju se dalje dokazivati.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Idućih nekoliko dana vaše će ljubavne težnje biti uglavnom platonske prirode. Doduše, osjećat ćete sve veću potrebu za ljubavlju, ali i sanjarenjem o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemi da li izaći ili se povući.

Lav

Ako ste slobodni, pripremite se za nova ljubavna iskušenja. Moguće je da ćete na poslu ili zahvaljujući kolegama, upoznati nekoga tko će vas osvojiti na prvi pogled i doslovno oduzeti dah. Zbog razlike u odgoju, obrazovanju ili društvenom statusu mogući su problemi u početku jer ćete svoju nesigurnost skrivati ​​temperamentnim djelovanjem i agresivnim nametanjem svojih stavova. Samo pazite da takvim ponašanjem ne otjerate tu osobu, prije nego išta počnete s njom. Srećom, zvijezde su na vašoj strani, pa kada malo 'smanjite doživljaj', vaš odnos će se uskladiti, a vi ćete imati dojam da živite u bajci.

Ako ste u vezi, morat ćete balansirati između partnera i roditelja jer oni neće biti zadovoljni vašim izborom. Za one koji su u braku, obiteljski pritisak i obveze činit će se nepodnošljivima. Ne brini, proći će. Ne donosite ishitrene odluke.

Djevica

Ovo je sretan period za vaš ljubavni život. Ali ovo je također povoljno razdoblje za samoanalizu i istraživanje dubljih razina, a to su problemi u vezi koje je inače teže razumjeti. Jedno od vas dvoje bit će usmjereno na istraživanje duhovnih ili kulturoloških tema, traženje i otkrivanje istine udvoje i, zašto ne, zajedničko otkrivanje svijeta kroz 'carstvo ljubavi i svjetova'. Može biti riječ o ljubavima koje su daleke, o ljubavnoj priči s nekim tko živi na drugom kraju svijeta ili jednostavno o romantičnom putovanju u dvoje.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Ako ste u vezi: S bračnim ili emotivnim partnerom moći ćete se bez većih poteškoća dogovoriti oko svega što je bitno da vaša veza funkcionira. Iako s partnerom nećete moći provoditi onoliko vremena koliko biste željeli, vrijeme utrošeno na druge stvari pokazat će se korisnim za oboje jer će vam dugoročno donijeti materijalnu korist. Trebat će vam podrška i razumijevanje voljene osobe koju nećete uvijek pronaći kada vam zatreba, ali u najvažnijim trenucima partner će biti uz vas. Morate raditi na ostvarenju zajedničkih ciljeva, jer će vam po tom pitanju biti povoljne okolnosti koje će pridonijeti harmoničnijem odnosu između vas dvoje.

Ako ste slobodni: Teško ćete se približiti osobi koja vas dugo privlači jer nećete biti sigurni kako se postaviti i hoće li vaš nastup biti uspješan. Kada se konačno odlučite na to, shvatit ćete da je osoba zainteresirana za nekog drugog ili je nedavno ušla u vezu. Nakon toga ćete se naći na meti osobe koja je zaljubljena u vas i koja će vas progoniti i pokušavati uvjeriti da je on vaš idealan partner. Bit će vam to previše, a potencijalnog udvarača nećete ni privući, piše astolook.com.

Škorpion

Iskoristite svaki trenutak. Stalno pokušavate promijeniti svoj ljubavni odnos u skladu sa svojim osobnim željama i interesima, ali imate dojam da stalno lupate glavom o zid. Međutim, ovo je period kada ćete imati lošu komunikaciju s partnerom. Ono što se vama može činiti jasnim i prihvatljivim, vašem je partneru potpuno suprotno. Ovih dana malo je nade da ćete pronaći dovoljno izazovnog partnera koji će zadovoljiti vaše kriterije, ali ne brinite, u sljedeće razdoblje ulazite s novim mogućnostima za partnerstvo.

Savjet za zauzete - ne rješavajte partnerove probleme ako on to od vas ne traži. Moguće je upuštanje u kratku avanturu o kojoj ne znate apsolutno ništa. Trenutno ste ranjivi pa prepustite partneru da kreira zajednički život. Pokušajte maksimalno uživati ​​u privilegijama koje dobivate od obitelji i prijatelja.

Samcima predstoji novo poznanstvo koje obećava uzbudljive emocije i 'užitak'.

Strijelac

Ovo je period preispitivanja jeste li dobro odabrali u ljubavnom smislu. Neki predstavnici ovog znanja će ojačati svoju vezu, jer osoba s kojom su u kontaktu zadovoljava njihove trenutne kriterije.

Samci u ovom znaku spremaju lijepu romansu s osobom koju su nedavno upoznali na jednom okupljanju. Nemojte se previše iznenaditi ako ta veza ne potraje jer je krajnje vrijeme da se izvučete iz situacija koje nemaju perspektivu. Prethodni dani donijeli su vam neke nove nevolje, koje su stigle od trećih strana. Sada će se to drastično promijeniti.

Oni koji su dulje u vezi počinju biti nezadovoljni. Razmislite, vi ste glavni pokretač svega, ili osvježite vezu ili pokrenite partnera u željenom smjeru, ako želite da veza potraje.

Samci će imati prilike privući sebi sličnu osobu. Je li to dobro ili loše vrijeme će pokazati. Jedna osoba stalno privlači vašu pažnju, jer je neobična i do sada u njenom životu niste imali priliku sresti nikoga sličnog njemu.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Vodite dinamičan život i često ste u zanimljivom društvu. Ugodne emocije, znaci pažnje i nježnosti ulijevaju pozitivan impuls u vaše raspoloženje. Priželjkujete najveće zadovoljstvo u ljubavnom životu i odnosu s bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmjena emocija i bliski kontakti imaju posebnu 'čar' koja vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se kockice ljubavi slože u zajedničku sliku. Volite sentimentalnu notu koju partner unosi u zajednički život, trenuci romantike i uzavrele strasti predstavljaju poseban izazov. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti. U ljubavnoj romansi s izuzetnom osobom zablistat ćete pravim sjajem. Nema potrebe da vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvijek postoji 'bolji dio stvarnosti' koji ne smijete propustiti.

Vodenjak

U optimističnom raspoloženju uživate u nekim romantičnim susretima ili društvu osobe koja u vama budi velike strasti. Vaše ponašanje najbolje odražava ljubavni užitak ili raspoloženje koje osjećate u nečijoj prisutnosti. Tanka je linija između spajanja i rastanka u ljubavnoj vezi. Zadržite dobro raspoloženje, bez obzira na emocionalni ritam i trenutni ishod. Važno je slijediti svoj unutarnji instinkt. Razmjena osjećaja i energije između vas i voljene osobe je 'najbolji dio stvarnosti'. Ono što je po vašem ukusu - odgovara vašem partneru. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas uzbudljivi kontakti i susreti.

Riba

Trebate li donijeti važnu odluku kada je u pitanju vaš emotivni život, najbolje bi bilo strpljivo pričekati i ostaviti stvari kako jesu. Zvijezde vam nisu dovoljno naklonjene, zbog čega je moguće da će vaši planovi krenuti 'lošim putem' ili da se neće ostvariti ono što želite. Malo strpljenja i više razumijevanja i razmišljanja reći će vam kada je najbolje vrijeme da ih provedete.