Ovan

Posao: Bez odmora prvog dana vikenda za tipične Ovnove. Radite na svojim ambicioznim planovima i pripremama za sljedeće aktivno razdoblje. Dovršite sve što ste već započeli.

Ljubav: Očekuje vas potencijalno lijep dan na polju ljubavi. Uživajte u pažnji koju vam poklanja voljena osoba. Mogli biste uzvratiti i lijepim poklonom.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Ako je ostalo nedovršenih poslova iz prethodnih dana, mogli biste to završiti danas i ostatak dana posvetiti odmoru, a ne bi bilo loše ni za fizičku aktivnost.

Ljubav: Trebali biste bezbrižno i opušteno provoditi zajedničke trenutke, iznenadite voljenu osobu prosidbom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizanci bi ovaj dan trebali maksimalno iskoristiti za odmor i relaksaciju, nije preporučljivo započinjati bilo kakav ozbiljan posao ako to nije neophodno.

Ljubav: Moguće poznanstvo s novom zanimljivom osobom moglo bi vam zagolicati maštu. Uživajte u lijepom i opuštenom razgovoru, flertu za početak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
pexeles 

Rak

Posao: Rakovi, nema razloga za brigu, a još više za bijeg, sve što ste zamislili, imate realne šanse da završite danas.

Ljubav: Moguća je obnova komunikacije sa starom simpatijom, rado ćete se sresti.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Lavovi, danas biste trebali nastaviti s realizacijom svojih poslovnih pothvata. Također možete očekivati ​​neki iznenađujući dogovor.

Ljubav: Današnji dan vam donosi velike šanse za nova lijepa poznanstva na ljubavnom planu. Iskoristite svoj šarm i pozitivnu energiju kojom zračite.

Zdravlje: Nema značajnih upozorenja, donosi astroputnik.com. 

Djevica

Posao: Puno komunikacije, razgovora i dogovora s poslovnim suradnicima oko pokretanja nekog budućeg posla Djevice bi mogle očekivati ​​ove subote. Neki će planovi morati biti revidirani.

Ljubav: Na vašem ljubavnom horizontu nema naznaka većih promjena, imate priliku u potpunosti uživati ​​u zajedničkim trenucima koji vam puno znače.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Vage očekuje opušten dan, bez većih obaveza. Iskoristite ga za neku vrstu tjelesne aktivnosti, sport i napunite se pozitivnom energijom.

Ljubav: Dan je vrlo povoljan ako svoju ljubavnu inspiraciju namjeravate prenijeti na voljenu osobu. 

Zdravlje: Odlično.

Škorpion

Posao: Pred Škorpionima je izvrstan dan da se posvete planiranju i dogovorima oko pokretanja nekih novih poslovnih ideja.

Ljubav: Nema naznaka kapitalnih promjena na vašem ljubavnom planu za danas.

Zdravlje: Odlično.

Strijelac

Posao: Prvo se pokušajte dovoljno opustiti ako je moguće, a zatim se zabavite razmišljanjem i pravljenjem konstruktivnog plana provedbe za naredno razdoblje.

Ljubav: Neka vas ne iznenadi poziv osobe koju ste nedavno upoznali sa željom da se ponovo sretnete i bolje upoznate.

Zdravlje: Povedite računa o cirkulaciji.

Horoskop
WAVEBREAK / PROFIMEDIA 

Jarac

Posao: Iskoristite ovaj dan za odmor, opuštanje i možda druženje ili šetnju s dragim prijateljima.

Ljubav: Mlađa simpatija iz vaše prošlosti, koja vam već neko vrijeme privlači pažnju, mogla bi biti inicijator današnjeg susreta.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće, piše astroputnik.com. 

Vodenjak

Posao: Pred Vodenjacima je odličan dan, na polju svih profesionalnih aktivnosti. Osobito se pozabavite razvojem nekih dugoročnijih planova, ako su vezani uz inozemne projekte.

Ljubav: Zauzetost poslovnim obavezama na neki način će zasjeniti voljenu osobu. Nemojte to dopustiti.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Riba

Posao: Sada je pravo vrijeme da počnete razmišljati o nekoj vrsti dodatnog obrazovanja i usavršavanja postojećeg znanja. Možda baš danas dobijete ponudu za trening.

Ljubav: Pokušajte da ne razmišljate previše o prošlosti, kako biste se na pravi način fokusirali na budućnost.

Zdravlje: Sasvim solidno.