RAK

POSAO Mnogo ćete pozornosti posvećivati radnim obavezama iako ste željni odmora i mira. Obavite što je moguće više toga, jer idući dani donose još veću zaokupljenost poslovima. LJUBAV Oni koji su u braku s više će entuzijazma pristupati bračnim dužnostima. Pred slobodnima su nove prilike, osobito nakon 11. srpnja. ZDRAVLJE Sa Suncem u svom znaku vitalni ste i puni energije, ali i skloni iscrpljivanjima.

DJEVICA

POSAO Kolege će vam izraziti divljenje zbog radnih postignuća. Bit ćete snalažljivi i spretni, a na poslovne izazove reagirati brzo i učinkovito. LJUBAV Vaš će interes za ljubav i dalje rasti, no teško ćete kontrolirati svoje osjećaje. Smetat će vam što se simpatija drži suzdržano i nezainteresirano. ZDRAVLJE Oprezno sa sunčanjem!

VAGA

POSAO Koncentracija i motivacija sve su vam bolji, što se vidi i iz vaših radnih postignuća. LJUBAV Samci, osoba koja vam je prijatelj mogla bi vam postati nešto više. Prvobitnu zbunjenost zamijenit će spoznaja da ni vama nije svejedno i da ste zaljubljeni. ZDRAVLJE Godit će vam plivanje.

ŠKORPION

POSAO Uspješno ćete riješiti pravna pitanja i pridobiti naklonost autoriteta. Mogla bi vam se otvoriti poslovna mogućnost u drugom gradu. Širit ćete životne vidike i educirati se. LJUBAV Ljubav će vam se otkriti u ljepšem svjetlu. Shvatit ćete da su sumnje neosnovane i da je na pomolu romansa. ZDRAVLJE Izdržljivi ste i puni energije.

Horoskop
Shutterstock 

STRIJELAC

POSAO U odličnom ste poslovnom razdoblju pa lakše iskazujete svoje potencijale i vaš se rad više cijeni. Izvjesna su putovanja u inozemstvo, odlazak na stručni skup ili seminar. LJUBAV Iskoristite poticajne planetarne utjecaje kako biste sredili važna pitanja u svom ljubavnom životu. ZDRAVLJE U dobroj ste formi.

JARAC

POSAO Bolje ćete zarađivati, a nečija moćna potpora mnogo će vam značiti. LJUBAV Pobrinite se za dovoljno kretanja, promjena i novih lica jer ćete tako nekoga i upoznati. Nemojte previše uzimati k srcu partnerove riječi - najvažnije je ono što vam pokazuje djelima! ZDRAVLJE Ne zanemarujte hobije i prijatelje.

VODENJAK

POSAO Upoznat ćete ljude koji su bliski vašoj profesiji. Neobavezni razgovori mogli bi uroditi novim planovima i projektima ili ponudom za bolji ili zanimljiviji posao. LJUBAV Atraktivna osoba osvojit će vas ne samo privlačnim izgledom nego i zavidnim intelektualnim sposobnostima. ZDRAVLJE Više ćete brinuti o izgledu i načinu života.

RIBE

POSAO Mnogo ćete se kretati i vrijedno raditi, a najviše vam odgovara skupni i kreativan rad. Osjećat ćete nalete pozitivne energije. LJUBAV Partnera ćete ugodno iznenaditi pažnjom, možda i izlaskom udvoje. Uživat ćete u zajedničkim razgovorima, ali i u ponovno probuđenoj romantici. ZDRAVLJE Pogoršanje od 11. srpnja!

OVAN

POSAO Pozitivna reakcija na vaš rad dat će vam energije za nove pobjede. Moći ćete se pohvaliti zavidnom koncentracijom i intuicijom, a odlično ćete reagirati i u stresnim situacijama. LJUBAV Vaša opuštenost i šarmantni nastup privlačit će suprotan spol poput magneta. ZDRAVLJE Pijte više tekućine.

BIK

POSAO Nećete bježati od rada pa će vas veseliti i mali pomaci prema naprijed. Kolege ili šefovi izlazit će vam ususret pa se nećete morati dokazivati kako biste ostvarili ambicije. LJUBAV Odnos s partnerom ispunjavat će vas zadovoljstvom. Od 11. srpnja razmotrite planove o zajedničkoj budućnosti. ZDRAVLJE Psihički ste napeti.

BLIZANCI

POSAO Briljirat ćete u intelektualnim poslovima kao što su pisanje, prevođenje ili davanje instrukcija. Imat ćete snage za sve fizičke i intelektualne napore te na poslu briljirati. LJUBAV Očekujte navalu ugodnih osjećaja, osobito ako ste zaljubljeni ili ste još u fazi zavođenja.ZDRAVLJE Puni ste pozitivne energije.