Ovan

Posao: Nema potrebe za žurbom, ali je važno kontrolirati suradnike koji su direktno vezani uz financije. Više puta provjerite najvažnije dokumente, a po potrebi potražite pomoć sa strane.

Ljubav: Opuštena atmosfera i pozitivno raspoloženje danas vam daju dobru osnovu za planiranje i barem jedan uspješan korak prema novoj simpatiji.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Pokušajte danas ne donositi ishitrene odluke, bavite se tekućim obavezama kojih inače imate dosta.

Ljubav: Nova simpatija bi vas mogla zaokupiti. Pred vama je povoljan dan da napravite barem jedan direktan potez.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Moguće je sklapanje novog poslovnog dogovora, a možda će vam trebati i novi suradnici ili obuka.

Ljubav: Obradujte voljenu osobu lijepim poklonom, izlascima, budite veseli i šarmantni, ugodite jedno drugom što više.

Zdravlje: Odlično.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Ovo nije najpovoljniji radni dan za tipične Rakove za pokretanje nekih novih inicijativa. Bit će povoljnijih prilika u narednom razdoblju.

Ljubav: Koliko god se trudili izbjegavati neke teme i razgovore, opet će vam se nametati s druge strane i tražiti jasne odgovore. Probleme morate rješavati zajedno.

Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Lav

Posao: Imate dovoljno povoljnih predispozicija da uspijete u svojim namjerama, ako niste postavili previsoke ciljeve. Postoje prilike za rad sa strancima ili za pokretanje zajedničkog posla s prijateljima.

Ljubav: Moguće je da na svom ljubavnom horizontu upoznate sasvim novu simpatičnu osobu. Na vama je da se samo prepustite i uživate u onome što se događa.

Zdravlje: Moguća osjetljivost grla, donosi astroputnik.com. 

Djevica

Posao: Kada je posao u pitanju dolazite do izražaja, ali ako nije potrebno, nije naodmet malo se povući jer vas nadređeni mogu sabotirati.

Ljubav: Partnerovo ponašanje moglo bi vas neugodno iznenaditi, strpljivo pokušajte saznati o čemu se radi.

Zdravlje: Kronične bolesti.

Vaga

Posao: Ovog četvrtka Vaga drži pod kontrolom gotovo sve najvažnije poslovne teme. Bavite se dugoročnijim planovima i uvođenjem nekih novina u poslovni proces.

Ljubav: Izlazite, očekuju vas ugodni i romantični trenuci i trebali biste uživati ​​i maksimalno se posvetiti traženju novog partnera.

Zdravlje: Nema razloga za veću brigu.

Škorpion

Posao: Pokušajte rano okončati neke poslove na najbolji mogući način i tako stati na kraj poslovnom ciklusu. Moguće su i neke novosti u poslovnom okruženju.

Ljubav: Ovaj dan predviđa potencijalna fina poznanstva pa je ovo prilika da se opustite i uživate u neobaveznoj komunikaciji, flertu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Trudite se što više uskladiti priču s radnjom jer biste se mogli naći u situaciji da morate brzo donositi odluke i brzo reagirati.

Ljubav: Na vašem ljubavnom horizontu promjenjivo raspoloženje, pokušajte smiriti tenzije i potruditi se da se sve ispravi s vaše strane.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com. 

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Nije dobro vrijeme za pokretanje nekih novih ideja i projekata. Analizirajte svaki detalj i nemojte dopustiti da vam nešto slučajno promakne.

Ljubav: Ne opterećujte sebe i voljenu osobu nekim nepotrebnim detaljima iz prošlosti, budite opušteniji. 

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Vodenjak

Posao: Moguće su novosti u procesu rada i bit ćete maksimalno uključeni u sve procese, što će vas iscrpiti i psihički i fizički.

Ljubav: Vrlo je lijep dan da pokažete svoju naklonost voljenoj osobi i posvetite se nekim zajedničkim aktivnostima i planovima.

Zdravlje: Pojačana nervoza, napetost.

Riba

Posao: Nastojte uskladiti očekivanja i prilike te pazite da ne pogriješite u razmjeni informacija.

Ljubav: Nema razloga da se plašite direktnog i konkretnog razgovora s voljenom osobom, ali nije baš povoljan dan za donošenje nekih važnih odluka.

Zdravlje: Vrlo dobro.