OVAN

Tjedni horoskop od 24. do 30. srpnja 2023. godine donosi vam neočekivane promjene na poslovnom polju. Ovo će biti idealan tjedan za sve Ovnove koji se bave privatnim poslom ili posluju s ljudima iz inozemstva. Sredinom tjedna možete očekivati ​​novčane dobitke koji će poboljšati vašu financijsku situaciju. Na ljubavnom planu neće biti značajnijih promjena, bit ćete fokusirani na red, rad i disciplinu. Dobro zdravlje, čuvajte se prejedanja. Vaši najbolji dani bit će utorak i srijeda.

BIK

Vaš tjedni horoskop predviđa novo poznanstvo. Iznenadni odlazak na proslavu ili kraće putovanje otvara mogućnost ulaska u novu vezu. Spremni ste dati priliku jer će vam energija osobe suprotnog spola pomutiti razum. Astrolozi savjetuju da ne uspoređujete potencijalnog partnera s nekim iz prošlosti, to će vam pokvariti lijepe trenutke. Kraj tjedna donosi novosti na poslovnom polju, strpljenje će biti ključno. Vaši najbolji dani bit će ponedjeljak i petak.

BLIZANCI

Početak tjedna počinje turbulentno. Poteškoće naviru sa svih strana, imat ćete dojam da vam ništa ne ide od ruke. Razmislite da li se previše opterećujete u situacijama u kojima ne biste trebali ulagati toliko energije. Član obitelji skreće vam pozornost na potencijalne 'opasnosti', no vi ste odlučni u donošenju vlastitih odluka. Slušajte tuđe savjete, ovo je trenutak kada ne možete biti realni. Tijekom vikenda će se raspoloženje popraviti. Vaši najbolji dani bit će subota i nedjelja.

Horoskop
Shutterstock 

RAK

Tjedni horoskop od 24. do 30. srpnja 2023. podsjeća vas da pripazite na svoje aktivnosti. Previše ste fokusirani na događaje iz tuđih života, dok svoje probleme gurate pod tepih. Otežana komunikacija s partnerom dovodi do sukoba koji mogu eskalirati. Mnogi će Rakovi odlučiti prekinuti toksičnu vezu, a kraj može donijeti transformaciju. Dobar tjedan za sve tražitelje posla, zvijezde savjetuju da se aktivirate. Vaši najbolji dani bit će četvrtak i nedjelja.

LAV

Tjedan zadovoljstva! Zračite pozitivnom energijom i privlačite iste takve događaje. Uživate u druženju, prijateljstvu i tako će biti kroz ovaj tjedan. Moguć je susret s osobom iz prošlosti, svidjet će vam se komunikacija i lijepa gesta. Ovaj tjedan možete postići sve što želite uz pola muke. Vaša će karizma nadjačati vaše vještine, samo se pokažite i zasjenit ćete koga god imate na umu! Vaši najbolji dani bit će ponedjeljak i srijeda.

DJEVICA

Ovaj tjedan ste u 'slatkim bolovima'. Flert s osobom koja vam se već duže vrijeme sviđa polako ali sigurno uzima maha. Možete očekivati ​​izljev emocija, spremni ste se posvetiti ozbiljnije nego ikada. Savjet je da se prepustite jer veliki događaji tek dolaze. Izvrsno razdoblje za uvođenje tjelesne aktivnosti ili promjene u tjelesnom izgledu. Nije dobro vrijeme za podizanje kredita, bolje pričekajte sljedeći tjedan. Vaši najbolji dani bit će utorak i petak.

VAGA

Tjedni horoskop od 24. do 30. srpnja 2023. upozorava vas na tajne koje provodite već neko vrijeme. Istina će ovih dana izaći na vidjelo, a to može unijeti razdor u odnos s bliskom osobom. Zvijezde savjetuju da prvo sami reagirate, a ne da sve ide svojim tokom. Bilo da se radi o poslu ili ljubavi, budite iskreni. Past će vam kamen sa srca, a već sljedeći tjedan osjetit ćete veliku promjenu. Vaši najbolji dani bit će srijeda i nedjelja.

ŠKORPION

Škorpionu, napokon ti je netko 'ulovio' srce! Dok preispitujete što stvarno osjećate, ovo je tjedan kada ćete shvatiti da vam pažnja nenormalno godi. Odlučit ćete se konačno opustiti i uživati ​​u energiji suprotnog spola. Propustili ste da se ponovno osjećate poželjno, a za vikend vas čeka veliko iznenađenje. Ovo bi moglo biti upravo ono o čemu ste sanjali ili nešto što nikad prije niste probali. Uspjeh na poslu! Vaši najbolji dani bit će ponedjeljak i subota.

STRIJELAC

Vaš tjedni horoskop od 24. do 30. srpnja 2023. govori da ste prilično loše raspoloženi, tjeskobni i zbog toga se teško možete koncentrirati na svoje obveze kojih imate mnogo. Pred vama su i izazovi u obiteljskim odnosima, no iskren razgovor i dobronamjerni savjet starije osobe pomoći će vam da to riješite. Krajem tjedna popravlja se financijska situacija, budite strpljivi. Moguća nesanica. Vaši najbolji dani bit će četvrtak i petak.

Horoskop
Shutterstock 

JARAC

Tjedni horoskop savjetuje da tjedan započnete fokusirani na svoje ciljeve. Tako ćete steći samopouzdanje, a i poštovanje svih oko vas. Spremni ste partneru otvoriti neke stvari o kojima prije niste razgovarali, to će produbiti vaš odnos. Krajem tjedna čekaju vas brojne obaveze, koje će vas dosta opteretiti, pa bi bilo dobro pronaći neki način za opuštanje. Najbolji dani bit će vam utorak i nedjelja.

VODENJAK

Muči vas monotonija zbog koje ste lako skloni upasti u nevolje. Dosadni potezi mogu izazvati velike probleme u međuljudskim odnosima, pokušajte biti strpljivi. Kraće putovanje bi bilo najbolje rješenje, željeli biste udaljenost od mjesta stanovanja. Odgodite potpisivanje važnih ugovora, a ako ne možete dobro provjerite sve detalje. U ljubavi sve ide dobro, zadovoljni ste. Vaši najbolji dani bit će petak i subota.

RIBA

Tjedni horoskop od 24. do 30. srpnja 2023. godine donosi vam promjene na ljubavnom polju. Mnoge su Ribe spremne za sljedeći korak s partnerom, dok samce čeka neobičan ulazak u novu vezu. To se može dogoditi s nekim koga poznajete gotovo cijeli život, pa će vas iskre koje osjetite prilično iznenaditi. Izvrsna prilika da pokažete sve svoje vještine na poslu, nemojte je propustiti. Spavajte više i povećajte unos vitamina.