Mnogima će kolovoz biti najvažniji mjesec ove godine, kažu astrolozi, a istovremeno u mjesečnom horoskopu za taj mjesec ističu znakove kojima će sve ići kao po loju. Bit će puno pozitivne energije, razloga za slavlje i prilika za osobni razvoj.

Evo tko će prema horoskopu biti najsretniji u kolovozu 2023. godine:

Ovan

Odmah, početkom ovog mjeseca, osjetit ćete navalu pozitivne energije. Zračit ćete samopouzdanjem, zbog čega ćete biti spremni na razne izazove. Vaše sposobnosti dolaze do izražaja, a već oko 15. kolovoza možete očekivati ​​veliki napredak u karijeri. Nove suradnje mogu vas navesti na putovanja u inozemstvo, koja će vam donijeti zanimljive kontakte i na privatnom planu. Ovo vrijeme iskoristite za sebe, osobni napredak i zadovoljstvo. Ljubavno polje nije posebno izraženo, ali ni ono vam neće nedostajati. Bit ćete toliko fokusirani na financijsku situaciju koja u kolovozu doživljava najveći procvat, pišu vecernjenovosti.ba.

Sreća
Shutterstock 

Lav

Iako ste navikli biti u centru pažnje, kolovoz je mjesec u kojem nećete moći vjerovati popularnosti koju doživljavate. Time ćete privući velik broj potencijalnih partnera. Otvara se mogućnost za novu romansu ili jačanje postojeće veze. Mnogi od vas odlučit će se za korak više - zajednički život, vjenčanje, vjenčanje... Lavovi će također imati priliku pokazati svoje talente na radnom mjestu, što može rezultirati većim priznanjima, ali i prilikama za razvoj karijere . Krajem mjeseca očekuje vas slavlje, kao kruna svih dosadašnjih uspjeha.

Sreća
Unsplash 

Vaga

Kolovoz 2023. za Vagu predstavlja početak nečeg novog. Dobit ćete priliku započeti novo poglavlje s kojim ste bili nezadovoljni u prethodnom razdoblju. Rast se u to vrijeme ubrzava, a Vage se potiču da izađu iz svoje zone udobnosti i otvore se nepoznatom. Na vama je da konačno napravite prvi korak prema promjeni koju ste tako dugo željeli. Također, ovo će biti mjesec romantike. Mnoge Vage bit će poželjne, a zauzete osobe mogu očekivati ​​niz lijepih gesti ili nezaboravnih iznenađenja.