Iako je veliki broj planeta retrogradan (Venera, Saturn, Neptun i Pluton), od rujna će sve dobiti sasvim drugačiju perspektivu pa će biti više prilika za ostvarenje osobnih ambicija, ali i za poboljšanje financijske situacije.

Jupiter, planet sreće i blagostanja, snažno je u Biku, što pogoduje stjecanju materijalnog bogatstva.

Ako se pitate tko će prema horoskopu biti materijalno stabilan do kraja godine, onda su to znakovi među kojima su Bik, Škorpion i Rak.

Bik

Bik.jpg
Shutterstock 

Godina vam je odlično počela jer je Jupiter, planer sreće, nakon 12 godina ušao u vaš znak. To znači da je sreća na vašoj strani. Od 2023. do 2024. je trenutak kada trebate raditi na širenju posla, a to će zahtijevati puno rada, ali će se isplatiti.

Škorpion

Škorpion.jpg
Shutterstock 

Do kraja 2023. godine ostvarit ćete novo poslovno partnerstvo koje će vam donijeti novac. Budući da Jupiter čini aspekt s Uranom, može vam se činiti riskantnim, ali ako uključuje korištenje novih tehnologija, onda možete profitirati. Tako možete zaraditi veliki novac na internetu.

Rak

Rak.jpg
Shutterstock 

Imali ste sjajan početak 2023. i tako će se nastaviti do kraja godine. Imate priliku ostvariti svoja očekivanja preko utjecajnih prijatelja. Partnerstvo s Bikom može vam donijeti dobit. Stoga vam 2023. godina donosi ostvarenje vaših snova.