Kako je Venera retrogradna, mnogi će pomisliti da je to idealno razdoblje za mirenja. Povratak na staro u ovom trenutku možda se čini kao ispravna odluka, ali to je zapravo najveći test ljubavi koji ćemo imati u 2023. godini.

Venera je retrogradna u Lavu, pa čini negativan aspekt s Uranom u Biku, što znači da može iznenada donijeti kaos, raskid, ali i saznanja koja vam neće odgovarati u emotivnom smislu. To znači da do 4. rujna možete saznati nešto o svom partneru što vam ne odgovara.

Venera
Shutterstock 

Možda mislite da nekoga poznajete godinama, ali zapravo će retrogradna Venera donijeti saznanje o dugo čuvanoj tajni koju nitko ne voli.

Venera u Lavu i Jupiter u Biku su dobitna kombinacija, koja će svakako dati pretjerivanja u uživanju, hedonizmu i strastima. Uran u Biku uzdrmat će ustaljene šablone, pridonijeti iskrenosti i ojačati potrebu da se nešto promijeni u odnosima, posebice onima koji nemaju veze sa srcem, već su iz navike, obveze ili koristi.

Svi horoskopski znakovi bit će pod utjecajem ovog aspekta, no spomenuta tri će se isticati.

Ovan

Ovan
Shutterstock 

Venera će biti retrogradna u vašoj petoj kući pa ćete obnoviti kontakt s bivšim partnerom. Netko s kim ste prije bili u emotivnoj vezi poželjet će se vratiti u vaš život. Ponovno pokretanje stare romanse pod aspektom retrogradne Venere moglo bi se na kraju pokazati pogreškom jer će se vaši osjećaji drastično promijeniti od listopada. Ovo je također nepovoljno razdoblje za započinjanje bilo kakvih novih emotivnih veza.

Lav

Horoskop Lav
Shutterstock 

Od svih znakova na vas će najviše utjecati utjecaj retrogradne Venere jer se nalazi u vašem znaku. Pred vama je uzbudljivo ljeto u kojem ćete osim novih poznanstava imati i nalet ljudi iz prošlosti. Imat ćete priliku do 4. rujna pomiriti se s nekim iz prošlosti i obračunati, no tijekom ljeta možete i pogriješiti jer ćete emotivno nazadovati.

Strijelac

Strijelac
Pixabay 

Retrogradna Venera u Lavu donosi vam pojavu osobe koja je trenutno u drugom gradu. To je netko s kim niste bili u kontaktu, možda čak godinama. Ta osoba čak može biti druge nacionalnosti ili vjere. U svakom slučaju, očekujte da će se pojaviti stara ljubav.