Nije iznenađenje da će rujan 2023. donijeti nevjerojatne ljubavne vijesti za tri horoskopska znaka jer svi dobivamo romantični poticaj. Ovaj mjesec donosi gotovo više nego što možemo podnijeti u smislu ljubavi, intenzivne privrženosti i emocionalne povezanosti s ljudima koje volimo i cijenimo.

Merkur u Jupiteru pomaže nam komunicirati svoju ljubav riječima i djelima. Pomalo smo hrabri i neustrašivi, zahvaljujući Jupiterovim tranzitima koji prate naše putovanje.

Horoskop
Shutterstock 

Postoji određeni osjećaj prijateljstva tijekom rujna 2023. godine što nam daje do znanja da nismo samo u romantičnim vezama, već smo zaljubljeni u ljude koje možemo nazvati prijateljima. Kada prolazimo kroz tranzite poput Sunca u trigonu s Plutonom i prijeđemo u Sunce jesenskog ekvinocija u Vagi, nećemo osjećati samo ljubav, već ćemo osjećati povjerenje, potencijal i posebnu i jedinstvenu vezu koju imamo s ljudima s kojima smo.

Tri horoskopska znaka ovog će rujna imati najviše sreće u ljubavi.

LAV

Nakon što ste prošli mjesec proslavili svoj rođendan, osjećate se optimistično i spremni ste za sjajnu novu sezonu. Rujan je uvijek bio dobar mjesec za vas i ovaj neće biti ništa drugačiji. Međutim, imate nekoga u svom životu tko sve što radite čini punim nade i uzbudljivijim, a s vremenom ste naučili cijeniti dobra vremena, jer ih je malo.

To je 'tema' rujna za Lavove. Ideja je da je život kratak, ali ga možete učiniti slatkim ako se maknete s puta i pustite da teku dobra vremena. Napuštanje Djevice i ulazak u sezonu Vaga krajem mjeseca znači da želite više od svog života. Želite kvalitetu. Želite dijeliti. Želite ravnotežu. Rujan 2023. godine donosi vam veliko bogatstvo jer je to mjesec u kojem sve ovo puno lakše shvaćate. Vrlo brzo se upuštate u povjerenje i ljubav, i to je dobar osjećaj.

Horoskop
Shutterstock 

DJEVICA

Ovaj mjesec ćete imati proslavu rođendana, što je uvijek ohrabrujuće. Niste od onih koji bježe od ideje o zabavi, a mogli biste je imati ovaj mjesec. U životu imate divnu osobu koja misli na sve, a iako je ta osoba daleko od savršene, ona je 'vaša' i jako je volite.

Kako se budete približavali sezoni Vaga, osjećat ćete se opuštenije s idejom prihvaćanja što će umiriti vaše divlje srce. Počinjete razmišljati o tome što želite raditi do kraja godine, a spoznaja da imate nekoga tko vam je vjeran i odan olakšava vaše planove.

Horoskop
Shutterstock 

RIBA

Rujan 2023. godine je mjesec za koji možete reći da će vaš ljubavni život vratiti na pravi put, a to uključuje i vašu trenutnu vezu. Nećete pronaći nekog novog ili čak pokušati. Znat ćete da je osoba s kojom ste upravo sada netko kome vjerujete i da se to povjerenje gradilo dugo vremena. To vam daje snagu i samopouzdanje da počnete planirati kako ćete provesti jesen.

Možda ste cijelo ljeto proveli na poslu i želite romantični bijeg samo za vas dvoje. Oboje to zaslužujete, ali ne samo to: možete si to i priuštiti jer rujan je isplativ mjesec za one rođene u znaku Riba. Oboje vas očekuju putovanja i avanture.