Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TJEDNI HOROSKOP OD 13. DO 19. RUJNA: Škorpioni će pomišljati na prekid veze, a njih čeka rješavanje zaostalih zadataka

Provjerite vaš tjedni horoskop za razdoblje od 13. do 19. rujna 2023.

 Horoskop Izvor: Shutterstock

VAGA

POSAO Budite oprezniji u radu s brojkama i kontrolirano upravljajte važnim informacijama. Provjeravajte sami sebe, samo ćete tako izbjeći pogreške! Čuvajte se tajnih neprijateljstava. LJUBAV S povoljnim utjecajem Venere bit ćete spremniji na ustupke, a u ljubavnim odnosima mnogo romantičniji. ZDRAVLJE Brinite se o sebi!

ŠKORPION

POSAO Karijera i odnosi s autoritetima bit će izloženi pozitivnim promjenama. Povezat ćete se s prijateljski nastrojenim ljudima koji će vam pomagati u ostvarenju planova. LJUBAV Od partnera nećete dobivati potporu pa ćete pomišljati na prekid veze. Ne donosite odluke nepromišljeno. ZDRAVLJE Pod stresom ste.

 Horoskop Izvor: Shutterstock

STRIJELAC

POSAO Pokažite više smisla za ustupke, u protivnom nećete moći napraviti korak dalje. Osjećat ćete da nemate potporu kolega. LJUBAV Mogli biste sklopiti obećavajuće poznanstvo, sresti budućeg partnera ili otkriti da se neki prijateljski osjećaji pretvaraju u nešto mnogo ozbiljnije i dublje. ZDRAVLJE Raspoloženi ste i energični.

JARAC

POSAO U odličnom ste razdoblju. Obrazovanje je pod posebno povoljnim utjecajima pa to svakako iskoristite i uložite u svoje znanje, bilo da idete na tečajeve ili sami učite. LJUBAV Na pomolu je iznenađenje koje bi vas moglo ostaviti bez daha, čak i okrenuti ljubavni život u novom smjeru. ZDRAVLJE Konzumirajte što više voća.

VODENJAK

POSAO Teško ćete podnositi nepravde na poslu, čak i ako nije riječ o vama nego o nekomu drugom. Nemojte započinjati raspravu sa šefom jer ćete pogoršati odnose. LJUBAV Nećete biti zadovoljni razvojem ljubavne veze. Partner će očekivati da se odreknete svojih navika ili potreba. ZDRAVLJE Manje se živcirajte.

 Horoskop Izvor: Shutterstock

RIBE

POSAO U razdoblju ste novih poslova i novčane profitabilnosti koja će opstati unatoč troškovima. Popularnost će vam porasti. LJUBAV Odlučno ćete pokazivati partneru što želite. Duboki erotski naboj donosit će vam strastvene scene, što će vas iscrpljivati, ali i puniti novom snagom. ZDRAVLJE Imate teškoća sa spavanjem.

OVAN

POSAO Unatoč potrebi za odmorom i opuštanjem, nije trenutak za uzmak. Prionite na rješavanje zaostalih zadataka ili problema jer ćete ih uspješno riješiti. LJUBAV Mogli biste obnoviti prekinutu vezu, a neki među vama mogli bi se zaljubiti u osobu koja ima veze s vašim poslom ili radnim mjestom. ZDRAVLJE Obavite pretrage.

BIK

POSAO Pošaljite molbe za premještaj ili novo radno mjesto, mogli biste dobiti pozitivan odgovor. Mnoge očekuju naporan radni ritam i nova zaduženja, ali i poslovni uspjeh. LJUBAV Imat ćete razmirice s partnerom. Teško ćete uskladiti stavove, a obostrana tvrdoglavost prouzročit će svađe. ZDRAVLJE Iscrpljujete se radom.

 Kome će ova godina biti uspješna? Izvor: Shutterstock

BLIZANCI

POSAO Ne planirajte zahtjevnije aktivnosti i ne dogovarajte sastanke. Pričekajte 15. rujna kada ćete lakše poslovati, a zastoji će se riješiti. LJUBAV Ušli ste u odlično razdoblje koje će vaše osjećajne težnje okruniti uspjehom. Prihvatite pozive na zabave i druženja jer je moguće poznanstvo koje će vas se odmah dojmiti. ZDRAVLJE Sve ste bolje.

RAK

POSAO Izravno Merkurovo kretanje od 15. rujna otvara vam sva vrata. Bit ćete komunikativni, ali i ambiciozni. Šefovi će vidjeti koliko ste vrijedan i poželjan radnik. LJUBAV Ako imate dojam da su se osjećaji u vašoj vezi istrošili, nemojte odmah razmišljati o prekidu. ZDRAVLJE Vašem organizmu treba odmor.

LAV

POSAO Marljivim radom osvojit ćete simpatije šefova i kolega. S vama će biti ugodno surađivati, a od 15. rujna sve kreće nabolje, osobito zarade. LJUBAV Očekuje vam mnogo zanimljivih i strastvenih trenutaka s voljenim. Bit ćete vezani uz njega pa njegove izlaske s prijateljima nećete najbolje podnijeti. ZDRAVLJE Vitalni ste i zdravi.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image