Ovan

Djelujete odlučno i ustrajno branite svoje stavove, no dolaze novi događaji koji dodatno kompliciraju Vaš poslovni ili društveni položaj. Morate zadovoljiti osnovne kriterije koje su postavili vaši kolege, umjesto da izazivate novu raspravu ili sukobljavanje oko različitih poslovnih interesa. Pokušajte potisnuti svoju profesionalnu taštinu. Osjećate veliki emotivni zanos i inspiraciju, ali nedostaje vam dobra prilika da izrazite svoje namjere. Partner ili osoba koja vam se sviđa vješto izmiče pred vašim pozivima. Ponekad imate dojam da ste na različitim valnim duljinama ili da ne dobivate pravi ljubavni tretman. Kad regulirate na brzinu, veća je mogućnost prevare u procjeni.

Bik

Postupate promišljeno u različitim situacijama, stalo vam je da steknete nečije povjerenje ili naklonost u poslovnim krugovima. Podaci kojima raspolažete ne predstavljaju pouzdan kriterij, ali poslovne afirmacije nema bez velikih izazova. Važno je pravilno dozirati svoj kreativni impuls zajedničkim interesima. Skloni ste čestim promjenama ponašanja i raspoloženja, čini vam se da netko neizravno kontrolira vaše kretanje. Priželjkujete veću emocionalnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje ljubavne namjere, ali događaji ne idu u željenom smjeru. Teško vam je uskladiti ljubavni ritam i afinitete u odnosu s bliskom osobom.

Blizanci

U izvrsnoj ste formi i imate zanimljive ideje. Primjenjujete uspješna pravila u poslovnoj i financijskoj suradnji po prokušanom receptu. Potreban vam je dobar poticaj ili netko tko bi vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija je spoj lijepih i korisnih stvari u različitim smjerovima. U odnosu s voljenom osobom ponekad vam nedostaje početni entuzijazam ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namjere. Neodlučnost vas može navesti da napravite pogrešan emocionalni izbor. Pravila ljubavi se mijenjaju, dozvoljeno je sve što vodi zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emocionalni profil najčešće određuje vaše želje ili mogućnosti, piše Astrolook.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Pod psihičkim ste pritiskom, pažljivo procijenite cjelokupnu situaciju na poslovnoj sceni i mogućnosti koje vam se pružaju. Važno je zadržati dobre kriterije prilikom susreta s kolegama i odabira poslovnih ciljeva. Dugoročniji uspjeh podrazumijeva ispravnu procjenu vrijednosti i poštivanje zajedničkih odluka. U ljubavnom životu previše inzistirate na uvjerljivim dokazima i često tražite strogo ili razumno objašnjenje za nečije ponašanje. Partner neće imati dovoljno sluha za sve vaše ideje ili zahtjeve. Pažljivije analizirajte uzročno-posljedične veze, koje ostavljaju određeni trag na vaš ljubavni odnos i ponašanje.

Lav

Djelujete vrlo energično u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno koncentracije da se posvetite detaljnoj analizi događaja. U poslovnim pregovorima postoje različite faze mogućnosti. Važno je racionalno koristiti svoju energiju i vrijeme. Nepotrebne rasprave i zadržavanje na suvišnim detaljima mogu vas udaljiti od glavnih ciljeva. Nedostaje vam dobar uvid u stvari ljubavnog partnera jer je svatko od vas zaokupljen svojim sferama interesa i planovima. Komplimenti koje dobivate od nekoga izvana navode vas na kriva očekivanja. Nažalost, netko vam ne može priuštiti željeni vrhunac u emotivnom ili strastvenom kontaktu.

Djevica

Novi događaji na poslovnoj sceni zahtijevaju dodatnu pažnju i angažman, ali zbog raznih pritisaka većinu poslova završavate u zadnji čas. Muči vas financijska neizvjesnost, stalo vam je da svoje znanje i energiju uložite u korisne ciljeve. Morate održavati dobar radni odnos kako biste ostvarili svoje poslovne vizije. Pokušavate promijeniti odnos s partnerom prema osobnim potrebama, ali imate osjećaj da se stalno vrtite oko istih tema. Nažalost, prati vas loš emotivni dijalog u odnosu s bliskom osobom. Stvari koje vam se čine jasnima ili prihvatljivima, kod partnera izazivaju neki suprotan učinak ili negodovanje.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Ako vam je stalo do dobrog poslovnog rejtinga i uspješnog odnosa s kolegama, morate prihvatiti korisne savjete. Previše ste ponosni i ne želite govoriti o problemima koji vas sputavaju, ali na taj način nepotrebno komplicirate svoj poslovni ili društveni položaj. Pazite na svoje zdravlje i izbjegavajte situacije koje vas psihički i fizički iscrpljuju. U ljubavnom životu nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim laskavim obećanjima. Iskreno razgovarajte s partnerom o zajedničkim dilemama. Sigurno je samo ono što čvrsto držite u rukama, bez obzira na velike želje ili tuđe izjave.

Škorpion

Uporno branite svoje poslovne ili strateške interese pa možete očekivati ​​brojne pohvale i priznanja s raznih strana. Nema potrebe za poslovnim kompromisima, ako oni nisu u skladu s vašim moralnim načelima i profesionalnim manirima. Ako vas netko pokušava dovesti pred svršenu stvar, odgovorite na način koji podrazumijeva poštovanje poslovnih pravila. Zbog brojnih obaveza svjesno propuštate razne događaje u privatnom ili ljubavnom životu, partner vas upozorava na greške koje radite. Primjećujete česte promjene raspoloženja ili neobično ponašanje kod voljene osobe, ali ne vidite pravi razlog. Potrebno vam je bolje međusobno razumijevanje i novo emotivno zbližavanje.

Strijelac

Stalo vam je da steknete nečije povjerenje ili širu naklonost u poslovnim krugovima, pa djelujete vrlo promišljeno i oprezno. Informacije koje imate nisu jamstvo uspjeha, ali imate dobar intuitivni signal koji vas vodi do pravog rješenja. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo mijenjaju, mudro očekujete bolju priliku i svoju priliku. Imate dojam da vas netko emotivno kontrolira ili provjerava, što dodatno utječe na vaše raspoloženje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje namjere, ali trenutni događaji ne idu uvijek u željenom smjeru. Ne možete lako promijeniti nečiju odluku niti utjecati na partnerovo ponašanje.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Zanimljive ideje koje imate potvrđuju vašu originalnost u razmišljanju i spremnost da u dogovoru s kolegama prihvatite zajedničke ciljeve. Trebate uskladiti različite interese, što vam može osigurati poslovni i financijski uspjeh ili novi profesionalni napredak. Srećom, okolina vas podržava u ostvarenju vaših poslovnih interesa. Jasno se primjećuje da ste raspoloženi za novu romansu, ne skrivate svoja emotivna očekivanja niti namjere koje imate prema bliskoj osobi.Važno je da imate dobru intuiciju u procjeni novih događaja ili osobe koja će obilježiti vaš ljubavni život. Često poželite postići sve što vam leži na srcu i duši.

Vodenjak

Osjećate dodatni val kreativne energije i ne možete se zadovoljiti prosječnim rezultatima. Dobivate podršku u svojoj okolini i imponira vam činjenica da vaši kolege imaju dovoljno povjerenja u vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Morate poduzeti odgovarajuću inicijativu kako biste ostvarili svoje poslovne namjere. Ako su vam osjećaji ispred glasa razuma, ovo je dobar znak. Učinite sve što je potrebno da poboljšate svoj intimni život i odnos s voljenom osobom. Potrudite se izgledati zanosno i privlačno u različitim prilikama. Ljubavni zanos u vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu.

Riba

Postoje suradnici koji stalno unose dodatnu napetost i time vam otežavaju poslovni ili društveni položaj. Trebate se odlučiti za novu poslovnu viziju ili pouzdanog partnera sa sličnim idejama. Nove informacije mogu se tumačiti na različite načine, neka vas prvi dojam ne zavara. U ljubavnom životu vješto izbjegavate intrigantne situacije. Postoje iznenadni događaji koji izmiču vašoj kontroli ili nisu u skladu s vašim emocionalnim potrebama. Partner vas dodatno opterećuje svojim idejama o događajima ili stvarima koje vam se čine nevažnima. Imate različite kriterije i prioritete.